1. ekşisözlük yönetimi bu entry'yi hiçbir sebep yokken silmiş, rezalet üstüne rezalet katmıştır.
    flash
  2. biraz önce ekşi'de başlığını okudum. bir ailenin hayatını karartan hastanedir.

    bu olayın sorumluları da, ekşi'de bu haberi sansürleyenler de sürüm sürüm sürünürler, yaptıklarını misliyle öderler umarım.
  3. bir platformun içerisinde muhalif yahut hakkını arayan kişilerin yazılarının yayınlanması oranın üst yönetiminin de böyle olduğunu göstermez. ekşi yönetiminin bu ilk olayı değil daha önce de bu şekilde engelleme, uçurulma, sansür gibi yasaklayıcı zihniyet içeren uygulamaları ile insanları çileden çıkardılar hala aynısın yapmaya devam ediyorlar.

    kısaca sorunun ne olduğu ile ilgilendiklerini sanmıyorum tek dertleri herkes yazsın daha çok yazılsın ama bizim izin verdiğimiz sınırlar içinde olsun gibi bir tutum mevcut. çoğu zaman gündem olan hatta binlerce entry alan başlıkların sadece ekmeklerine yağ sürdüğü için orada bulunmasına izin vermeleri ama çıkarlarına ters gelecek en ufak durumda direkt sansür uygulamaları da bu tutumun bir parçasıdır.

    koru hastanesi rezaletinde takındıkları tutum ise ciddi anlamda alçakça. hastane yönetimine değil de atıyorum otopark görevlisine gösterilen bir tepki olsaydı susup kuzu kuzu izlerler daha çok gündem olması için çaba bile gösterirlerdi.

    zoraki tanım; doğum için tercih etmeyin dediğim hastane hatta başka sorunlar için de gitmeyin çünkü yalancı, sahtekar ve insan hayatını önemsemeyen doktorlar mevcut umarım adalet yerini bulur ve hepiniz cezanızı çekersiniz.
    özet: https://i.hizliresim.com/JaP135.png
  4. bir bebeğin canını, sağlığını hiçe sayan pişkin ve her şeyi parayla yapabileceğine inanan mafyatik bir beyne sahip yönetimden oluşan hastane. "koru"nmak lazım kendilerinden.
  5. şimdi öğrendim olayı. ekşinin olayı örtbas etmesini geç de bu doktorların kendi hatalarını örtbas etmesine ne diyeceğiz? ( bu entry yazılanların doğru olduğu kanaatiyle hazırlanmıştır. tabiki doktorların ve hastanenin savunması beklenmelidir ama şahit olduğum ve duyduğum şeylerden dolayı yine de bu entryi yazacağım.)

    doktorlar, hastane o da olmazsa tabipler odası ve nihayet adli tıp. ben hiçbir dosyada (karşıma gelen diyeyim de istisnalara yer bırakılsın) doktor hatası denen bir şey duymadım. ya aileler suçlanır ya da başka şeyler. yahu doktorlardan hastanelerden nefret eder hale geldim. siz insan hayatını korumak için yemin ediyorsunuz bunun için çalışıyorsunuz ama iş yaptığınız hatayı açıklamaya gelince binbir palavra. elinden gelmeyen bir şey olabilir, beklenmeyen bir durum da olabilir. zaten sırf bu yüzden ne tutarlara mesleki sigortalar yaptırıyorlar. sen ne olursa olsun bir aileye çocuğunun doğumunu, meydana gelen komplikasyonları, ölü doğduğunu ama müdahale ile yaşama döndürüldüğünü açıklamak zorundasın. ama bunun yerine hastanede kayıtlı olmayan bir doktora doğum yaptırıp ne olup bittiğini açıklamıyorsun. ben bu konuda maalesef önyargılıyım yapmışlardır inanırım. burası türkiye. burada insan hayatından daha ucuz bir şey yok.
  6. ekşi sözlük'ün dürümcüsünün "yetersiz entry profili" ve bunun kötü amaçlı kullanıldığını iddia ederek uçurduğu yazarın tek entrysine konu olan hastane. okuduklarıma göre bir ailenin hayatını karartmaktan çekinmeyen mafyatik adamların yönettiği hastane.tabi bunlar iddaa, ama ben inanmayı seçiyorum.
  7. türkiyenin en çalışkan doktorlarını dermatoloji, fizik tedavi rehabilitasyon, biyokimya, patoloji, çocuk psikiyatrisi uzmanı yaptırdınız.
    eserinizle gurur duyun...
  8. olayı net hatırlamıyorum zamanında bir hastanede insan canını hiçe sayan bir durum yaşanmıştı, ve sağlık bakanlığı üst düzey yetkilisi her olayda hastane kapatırsanız, sağlık hizmeti alamazsınız vs. dedi. haberi bulamadım bulursam link eklerim. fetö operasyonları gösterdiki özel hastane kapatılabilir ve sağlık hizmetlerinde bir aksaklık olmaz bu hastane direk kapatılmalı. umarım bebek sağlığına kavuşur.
  9. cinayetin baş sorumlusu olan hastane.. hastane dediysem lafım gelişi

    olayı bende buradaki yazarlar gibi ekşi sözlükten öğrendim. korkunç bir cinayet(rezalet ile geçiştirilemicek kadar iğrenç bir olay) ve bu ailenin ömür boyu yaşayacağı bir travmaya sebep olmuşlardır. bu ne kadar pis,iğrenç bir olay.. maddi çıkarlar insan hayatından bile önemli hale gelen toplumda bu tip olaylar ile karşılacağız gibi duruyor git gide yozlaşıyoruz ve çok üzülüyorum.

    pek ümidim olmasada umarım bunun acısı çıkar..
  10. mesleğim nedeniyle koru hastanesiyle uzaktan uzağa münasebetlerim oldu. gercekten bir çocuğun 1 yıllık eğitim masrafını bir doğuma veriyorsunuz ve tamamen ticarethane. kalburüstü segmentin instagrama çocuğum oldu fotosuna yer bildirimi olarak konması için yapılmış bir hastane. bu sebeple marka hekimlerde var. muhtemel ki bu aile ünlüdür iyidir diye bulup buluşturup sonuçta çocuğumuz doğuyor diye masraf yapmış. okurken gözlerim doldu. çocuk sağ kalsa daha kötü senelerce o anne baba duyuları bozuk ve mental problemli çocukla ne yapacak? bir insanın evladını hayallerini alıp götürmek bu kadar kolay olmamalı. o itiraz uzadıkça yaptırılacak genetik testlerin maliyeti de korkunç. hem maddi hem manevi inanılmaz bir yıkım. sağlıklı bir devlette sorumlular cezalandırılmakla kalmamalı aileye seneler boyu psikolojik destek sağlanmalı. gece gece içim parçalandı.
    tanım:puanı yüksek diye tıp yazan aç köpek paragöz kansızların bir aileyi mahvetmesi
    cakal