1. ablasına hem annelik hem babalık görevi yükleyendir.
    dişlerinin olmadığı zamanları hatırlıyorum, yemek yiyemez sütle doymaz deyip birçok şeyi sulandırarak gizlice yedirirdim. şimdilerde kelebek bulmuş, bana damar yolu açmayı öğretecekmiş. ne zaman büyümüş bu sıpa?
  2. ortanca çocuk olduğum için hem kardeş,hem abi olmanın nasıl bir duygu olduğunu bilirim.
    iki tane kardeş var birini sabahları okuluna götürürüm, diğeri benim boyumda. kardeş olması süper bir şey en başta en yakın arkadaş gibi oluyor oyun arkadaşı,yol arkadaşı oluyor sonra sizin eliniz,ayağınız uzakta ki kumandanız oluyor yani evde bir şeyler unutursunuz ararsınız kardeşinizi size getirir.
    kardeş yedek kulübesinde ki topçu gibi olur bazen,birbirinizin eşyalarını kullanırsınız,kardeş gece geç geleceğiniz zaman sizi idare eder ve hatta gece geç saatlere kadar bekler.
    kardeş sizin en abuk, en saçma hallerinizi görür, en kötü denemelerinizi,şiirlerinizi vs. "olmuş mu?" diyerek fikrini alırsınız,bir nevi deneme tahtası gibidir kardeş.
    kardeş için abi veya abla yeri geldiğinde koruyucu melek,sığınacak ev ve cüzdandır.
    kardeş en iyi sırdaş olur yaptığınız yaramazlıkları,yediğiniz haltları kardeşinizle paylaşabilirsiniz.
    canlarım benim ikisi de elimde büyüdü.
  3. sen onun telefonunda "abim" olarak kayıtlısındır. o senin telefonunda kardeşim, kardeşim 2, kardeşim 3, kardeşim 4, kardeşim 5 olarak kayıtlıdır. niye çünkü küçük kardeş olmak bunu gerektirir, durmadan saçma işler yapıp telefon kaybedip yeni hat almak gibi.
    abi