1. tabi ki de vurulacak, hor görülecek, dışlanacak, küçümsenecek bir sözlüktür fütursuzluğu eleştiri sayan güruhlar için. hiç bir zaman şans vermezler zaten. herkes şans veren olmayı rol edinmiş kendine.

    kulzos evet biraz dahice düşündükten sonra insanlar hemen 'sozluk' un tersi olduğunu anlıyor. iyi de neden böyle bir isim konulmuş ki, pehh biz bunları ilkokulda yapıyorduk bak sen... gibi öznesi yüklemi nerede olduğu belli olmayan kelamları duyunca gelecek adına endişe duyuyorum.

    kulzos hmm.... sozlukun tersi... sözlük kelimesinden ve dahi beraberinde gelen oluşumlardan/klonlardan hiç bir medet göremedik. yazamadık, çizemedik... yazdırmadılar, çizdirmediler. bir de tersinden bakalım demişler. iyi veya kötü bir adım atmışlar. burada da paylaşmışlar. gelen olursa yazsın diye, yazdığına saygı duyulsun diye.

    şimdi oklarınızı tamda şuracığa -dalaktır o efendim- saplamadan önce biraz düşünmenizi ve ona göre nişan ayarı yapmanızı öneriyorum. tarafı güçten ve sindirmekten yana olanlar! ; yazıyor musunuz? karalıyor musunuz?
  2. her an kapanabilir korkusuyla hemen hesap açtım umarım kapanmadan yetişmişimdir.
  3. olmamis sozluktur. cok sakin amk, hic olay olmuyor. halbuki yurids oyle mi, cayir cayir kavga var. ask, entrika, kankacilik, irkcilik, ifsa, lale show, derin yurids, dj lobisi, hersey var lan. tam bir sirk burasi. clown fiesta. zirvede de dedim bu kavga konusunu hatta ama gulduler.

    kavgalari cok seviyom lan, valla bak. bi de o blog niye kapatildi ya, acip acip okuyodum ben. guzeldi iyiydi falan yani.
  4. denemek için üye olduğum ama ne zaman girdi yazmaya kalksam hata veren sözlük.

    istemiyorsanız beni sorun değil. yazmam.
  5. bu yorum youreads'in trollerinden, ilgisiz moderasyonundan, sıkça olmaya başlamış kargaşasından sıkılmış ve verdiği emeğin karşılığını göremediğini düşünen youser arkadaşlarımız için açık bir davettir.

    neden mi böyle diyorum? çünkü vakti zamanında bizler için " bu metacılar gruplaşıyor, youreadsde kargaşa çıkarıyorlar, youreads'in içine ettiler" minvalindeki açıklamalar yapmıştı bir kesim. bu söylemler devam ettikçe bir bir bıraktık bizde youreads'i. buraya yazmayı bıraktıktan sonra düzenli olarak takip etmeye devam ettim hem kavgalar etti hem kalite hızla düşmeye devam etti. bugün yaşanan olayda cabası. e demek ki biz değilmişiz sorumluları. bu güzelim sözlüğü bu hale kimlerin getirdiği açıkca ortada, bizleri itham eden bir kesim... en azından biz varken sol frame akıyordu artık o da yok. vel hasıl bizler deyim yerindeyse "yuvamıza" döndük. sadece ayrılan bizlerde değiliz nice kaliteli insan ve yazar koptu gitti buradan.

    sayımız az ama keyfimiz gıcır! ne troll var ne trollere karşı bir müsahama. ne kargaşa var ne birbirlerini çekemeyen tipler.zaten ben metasözlük zamanında az biraz modları tanıdıysam böyle şeylere kesinlikle engel olurlar. herkesin derdi sözlüğe bir şeyler katmak kaliteli ve keyifli bir vakit geçirmek. moderasyon ekibi sürekli çalışıyor sözlüğe somut yeni bir şeyler kazandırmak için ve en önemlisi sorumluluk sahibi olan kişiler. kapatılması gibi bir korkumuz yok çünkü larden " ben yaşadığım müddetçe bu sözlük açık kalacak" dedi. ben lardene güveniyor ve inanıyorum. güvenilmez birisi olsa 40 yaşından sonra onca işin gücün arasında php öğrenmeye çalışıp sözlüğe bir şeyler katma derdinde olmazdı.

    herkes bir şeyler katma çabasında çünkü kulzos ne bir şahısın ne de modların kulzos hepimizin! gelin en azından bir şans verin. inanın bana hiç pişman olmayacaksınız.

    buradanda youreads'i bu hale getirenlere sadece acıyorum, ego mastürbasyonu yaparak ne hale getirdiniz canım sözlüğü. umarım mutlusunuzdur!

    tanım : imece usulu çalışan sözlük.

    mesajlaşma olmayan edit : kedi ulaşamadığı ciğere bok atarmış.
  6. mobili harbiden bok gibi olan sözlük :) biz de şikayetçiyiz.. yavaş yavaş artık
  7. kulzos'da da hesabım var ama pek yazmıyorum. bu gün deneme amaçlı bir entry yazdım ve 2 saat sonra baktığımda benden sonra sadece 2 entry girilmişti.

    burada da sol frame yavaş akıyor ama kulzos daha beter.
  8. bu aralar çok yoğunum ama boş zamanımda gidip trolleyeceğim sözlük. umarım burası gibi değildir. yazarlar ironiden anlayacak seviyededir.

    yaptığı reklam sayesinde bir troll kazandı. selam olsun.