1. entry editlemeyi beceremediğim mecra.

    ekleme: ne yaptınız gençler. yaşlıyım ben. beceremedim işte. neden kızdınız, neden eksilediniz anlamadım. ^::))^

    ekleme 2: düzeltmeyi açtılar.^: :)^

    ekleme 3: bir giriyor, bir çıkıyor, bir daha giriyor, bir daha çıkıyor. ne oluyor? ^::)))^
  2. bu yorum youreads'in trollerinden, ilgisiz moderasyonundan, sıkça olmaya başlamış kargaşasından sıkılmış ve verdiği emeğin karşılığını göremediğini düşünen youser arkadaşlarımız için açık bir davettir.

    neden mi böyle diyorum? çünkü vakti zamanında bizler için " bu metacılar gruplaşıyor, youreadsde kargaşa çıkarıyorlar, youreads'in içine ettiler" minvalindeki açıklamalar yapmıştı bir kesim. bu söylemler devam ettikçe bir bir bıraktık bizde youreads'i. buraya yazmayı bıraktıktan sonra düzenli olarak takip etmeye devam ettim hem kavgalar etti hem kalite hızla düşmeye devam etti. bugün yaşanan olayda cabası. e demek ki biz değilmişiz sorumluları. bu güzelim sözlüğü bu hale kimlerin getirdiği açıkca ortada, bizleri itham eden bir kesim... en azından biz varken sol frame akıyordu artık o da yok. vel hasıl bizler deyim yerindeyse "yuvamıza" döndük. sadece ayrılan bizlerde değiliz nice kaliteli insan ve yazar koptu gitti buradan.

    sayımız az ama keyfimiz gıcır! ne troll var ne trollere karşı bir müsahama. ne kargaşa var ne birbirlerini çekemeyen tipler.zaten ben metasözlük zamanında az biraz modları tanıdıysam böyle şeylere kesinlikle engel olurlar. herkesin derdi sözlüğe bir şeyler katmak kaliteli ve keyifli bir vakit geçirmek. moderasyon ekibi sürekli çalışıyor sözlüğe somut yeni bir şeyler kazandırmak için ve en önemlisi sorumluluk sahibi olan kişiler. kapatılması gibi bir korkumuz yok çünkü larden " ben yaşadığım müddetçe bu sözlük açık kalacak" dedi. ben lardene güveniyor ve inanıyorum. güvenilmez birisi olsa 40 yaşından sonra onca işin gücün arasında php öğrenmeye çalışıp sözlüğe bir şeyler katma derdinde olmazdı.

    herkes bir şeyler katma çabasında çünkü kulzos ne bir şahısın ne de modların kulzos hepimizin! gelin en azından bir şans verin. inanın bana hiç pişman olmayacaksınız.

    buradanda youreads'i bu hale getirenlere sadece acıyorum, ego mastürbasyonu yaparak ne hale getirdiniz canım sözlüğü. umarım mutlusunuzdur!

    tanım : imece usulu çalışan sözlük.

    mesajlaşma olmayan edit : kedi ulaşamadığı ciğere bok atarmış.
  3. ahahahahah youreads'i bırakıp kulzos'a gitmek attan düşüp kötürüm kalmaktır.

    tanım: boş beleş sözlük.
  4. youreads şu dakika kapansa dahi gitmeyeceğim rezil platform. yönetimi burdan bin kat daha beterdir bunu göz önüne alıp da gidin.
  5. evim.
    aile gibi olan sözlük. birinin bir şeye ihtiyacı olsa herkes seferber olur buna eminim ki bunu gördüm de. gerek meta zamanından gerek şimdiden hayatıma çok iyi insanlar kattı.
    muhteşem bir şey.
    iyi ki var.
  6. yorum özelliği olsun kategori özelliği olsun birbirinden güzel temaları olsun tatlı bir sözlük.
  7. 1 temmuz 2017 zirvesinin beni enterese etmediği oluşum. (bkz: çok da fifi)
  8. burası gibi, forum gibi. kullanmıyorum gerçi
    yok
  9. larden'in idaresinde eski meta ruhunu yakaladığımız yuvamız.
    sidar