1. ülkenin yarıdan fazlası
    mangodan, zaradan giyenecek kadar zengin olmadığı için aynı kıyafeti herkesin üstünde görebileceğiniz cebe uygun mağzadır.
  2. maymunlu yıllarında amma fiyakalı markaydın. ne güzel çocuk kıyafetlerin vardı. hepimiz özenirdik. hey gidi waikiki hey.. "ne oldum değil ne olacağim" cümlesinin somut haline örnek bir isim :)
  3. pazar malindan farkı poşet ve poşetleme işi bide deneme kabinleri galiba
  4. türkiye'nin en popüler giyim mağazası (sanırım).

    maymun öldü mertlik bozuldu
  5. 90'ların zenginlik belirtisi.
  6. çocukluğumda çok severek giydiğim kıyafetlerimin markası özellikle bir tane lacivert montum vardı kolunda cebi olan aynısının büyüğünü bulsam düşünmem alırım. ışıklı ayakkabılarım ve üstünde bunun maymunu olan kıyafetlerimle altın sarısı saçlarım keşke dönebilsem o güzel günlere
    wtf
  7. yeterli 90'lar nostaljisine ulaştık, başlığı kapatıyorum. teşekürler arkadaşlar.

    maymunlu giyim markası.
  8. herkesin burun kıvırdığı lakin herkesin de aldığı marka.
    benim çocukluğumda maymunu vardı bunun. çocuklar için adeta kutsal gibiydi. bayramlarda lc waikiki'den giyinmek bir ayrıcalıktı. oradan giyen şöyle bi' gururla taşırdı üzerindekileri. geri kalanlar da içlenerek bakardı.
    öyle bir marka, bugün, hele bir de üzerine indirim yapıldı mı ana baba gününe dönen bir marka oldu. kurtarmalık kıyafet al çık. bir sezon giy bırak.
    hem zaten... her şey bu kadar hızlı tükenirken, kıyafetlerin evladiyelik kalması saçma değil miydi?
    kısacası 300 tl verip aynı süre içerisinde modasının gideceği, zarar göreceği, giymek istemeyeceğim bir kıyafet alacağıma gider buradan 300 tl alışveriş yapıp dolabı komple doldururum. mis gibi giyerim. eskidi mi, yırtıldı mı, zedelendi mi? en azından üzülmem arkadaş.
  9. kokusu kendine özgüdür çok uzakta olsa bile kendini o kokuyla bulunma güvencesi verir adeta. bir diğer özelliği kasanın nerede olduğunu hiç düşünmezsin sırası uzaydan bile fark edilebiliyor.