1. buraya okur olarak kayitli olmamin sebebi ve basta kitaplar olmak uzere yaptigi guzel yorumlarla bir arkadas grubu efsanesidir.

    buraya yazdigi uzunluktan cok daha konusmasiyla her seye bir seyler eklemesi ve surekli bilimsel arastirmalar okuyup konusmalarina eklemesiyle biz arkadas cevresini yildirsa da entelektuel seviyesi ve zekasiyla bir dost olarak bulunmaz nimettir.
  2. girdiği kitap yorumları ballı pekmez tadında olan, harika bi' kullanıcı ismine sahip yazar.

    bol bol yazsın. yağmur ormanlarındaki ağaçlar kadar çok yazsın. gökteki yıldızlaar kadar yazsın.

    yazsın ki bize de onun girdiği yorumları okuyup keyiflenmek kalsın.
  3. gereksiz uzun yorumları olan yazardır. buna rağmen güzel de yazıyor bilgi birikimi falan filan evet harika ama ciddi anlamda sorunları var. #124104 - youreads itiraf başlığına yazdıklarını okuduğumda şoke oldum.

    bir adamı parası için isteyen kadına demediğini bırakmıyorsunuz sonra ben şu şu entelektuel kriterlerde olmayınca biriyle takılamam diyene alkışlar yapıyorsunuz. biriyle sırf parası için birlikte olmakla sadece entelektuel seviyesi başarısı için birlikte olmak ayn şey benim için. ayrıca bence bu bir sorun mükemmeliyetçilik ve narsistlik kendini kimseye yakıştırama.
  4. kendisini tanımam etmem. bir keresinde, bir yazımla ilgili eleştiri dolu bir mesaj atmıştı bana konuşmuşluğumuz da odur sadece. bulunduğum kısa süre içerisinde buraya gelen giden çok oldu da gittikten sonra aradığım iki kişiden biridir. keşke dönse bu diyarlara.^:sıradaki kadehim seitas'lara gelsin^
    bozuk