• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.35)
lucifer
şeytanın cehennemi yönetmekten sıkılıp dünyada bir bar açmasıyla başlayan yeni bir fantastik dizi.


  1. adını ilk gördüğümde gene supernatural gibi şeytan ve iblislerin kovalandığı bir dizi zannetmeme sebep olan, sonrasında bir arkadaşımın önerisiyle izlediğim keyifli bir dizi. şeytan cehennemden sıkılıp dünyada bir bar açıyor ve bu süreçte bir değişim yaşıyor. henüz 6 bölümü yayınlanmış olan dizi şeytana değişik bir bakış açısı getiriyor.

    her ne kadar bir baş yapıt sayılmasa da son derece keyifli bir dizi olacak izlenimi veriyor.
  2. seytanin aslında bireyin kendisi olduğunu vurgulayan müthiş dizi sonuçta lucifer omzumuza oturup bizi kötülüķ yapmaya zorlamadı. o sadece suçlu olana cezasını verdi.
    izlenmesi gereken harika dizi.
  3. şeytanın aslında cehennemin bekçisi olmayı kendisinin istemediğini bunun ona verilmiş olduğunu , insanlar kötülük yapınca suçun onda olmadığını şimdilik anlatmaktadır.baş rol oyuncusunun aksanı muhteşemdir. dc evreninin en güçlü ikinci ismi lucifer olduğu için şu an bana biraz sönük geliyor şahsen, ben harikalar yaratmasını bekliyorum ama fazlası ile gelecek vaat ediyor.
  4. şeytan'ı alışılagelmişin dışında işleyen, bu açıdan dinlerle çatışan ve amerika'da yasaklanması istenmiş, gönüllere taht kuran dizi.
  5. kötü olanin şeytan değil insan olduğunu gosteren dizi
  6. !---- spoiler ----!

    polisin şeytana karşı olan tutumu ve etkisi hala gizemini korumaktadır. örnek: lucifere ateş ettiği sahnede, lucifer'in vurulup yere düşmesi... lucifer'in akıl oyunlarından etkilenmemesi ...

    !---- spoiler ----!
    miner
  7. uzun zamandır izlemeyi düşündüğüm,bugün başlıklarda görünce izlediğim.başrollerde yakışıklı bir şeytan ve güzel bir polis ablanın olduğu,ilk bölümü sıkmadan izleten,şeytanı bize sevdiren ikinci dizi birincisi tabiki spndeki crowley.
  8. kurgu ilgi çekici, olay akışı keyifli bi seyir zevki yaşattırıyor. senarya öyle ahım şahım bi şey olmasada güzel bi kaç metafor var insana haz veren, bence izlenebilir.
  9. 2 sene önce bir 2 bölümünü izledim ve beğenmedim. filminin ününden yararlanmaya çalışılmış bir yapım. hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ben pek şans vermemiştim açıkçası.
  10. şeytanın başka işi mi yok mınakoym dedirten,efektleri(efekt yok pek zaten gözleri kırmızı yapıyorlar bir de kanat var o yani) ve konusuyla 1. bölümü zor bitirdiğim dizidir.