1. boşa geçen koca 1 sene demek.
    sde
  2. en güzel yıllarımdan 2 sene almış sınav.
    öncelikle matematik soruları hakkında zor ya da kolay diye yorum yapamıyorum. farklıydı. önünüze hangi yayını alıp çözerseniz çözün, benzer soru görmeniz mümkün değil.
    50 sorunun hepsini yapabilmeniz için konuyu bilmenizin yetmeyeceği sınavdı. süre sorulara oranla oldukça kısaydı çünkü. yine ygs gibi hem doğru anlamak, hemde uzun uzun işlem yapmak gerektirdi.

    ben türev ve integrali açıkçası doğru düzgün çalışmadan girdim sınava. çünkü 35 matematik neti istediğim yere girmek için yeterliydi ve ona vereceğim ağırlığı fene verdim. ne kadar iyi yaptığımı bugün daha iyi anlıyorum. tabiri caizse hayvan gibi türev integral çalışan erkek arkadaşlımla aramızda 5 net fark var. çünkü oda zamanını yettiremedi. bu biz vakit ayırmayanlar için avantaj oldu.

    geometri kısmına değinmek bile istemiyorum. hayatımın en kötü geometri sınavıydı. sorular ne kadar zor olursa olsun uğraşmayı seven ben bile sınavdan baş ağrısıyla çıktım. bir süre kendime gelemedim.

    olan oldu artık. bu sınavla beraber taban puanların düşeceği kesinleşti bence. hepimize geçmiş olsun. fen sınavıdan sonra görüşmek üzere.

    düzeltme: imla ve yazım hataları
  3. söylendiği gibi boşa geçen bir sene demek (bkz: lys 2015) sayısal alanları bilmiyorum ama sözel kısım gayet yüzelsey genel kültür sahibi herkesin yapabileceği bir sınavdı.