1. yıllardır girerim bu sınavlara. her sene aynı heyecanı yaşarım. bu sınavda da ilk kez girecek gibi heyecanlıyım. uyuyamıyorum resmen.

    birazda koskoca bir senenin 2 saatlik küçük bir zaman dilimine sığdırılma stresi var. bir terslik olursa -ki günümüz türkiyesinde olma ihtimali çok yüksek- bir sene daha çöpe gidecek. dile kolay "bir sene daha"

    zaman kaybı dedik yorumu şu yazı ile bitirelim.

    bir senenin kıymetini sınıfta kalan bilir,
    bir ayın kıymetini erken doğuran kadın bilir,
    bir haftanın kıymetini dergi çıkartan bilir,
    bir saatin kıymetini sevgilisini uğurlamak üzere peronda oturan bilir,
    bir dakikanın kıymetini uçağını kaçıran,
    bir saniyenin kıymetini ölümden son anda kurtulan,
    bir salisenin kıymetini gümüş madalya alan bilir,

    insanın satın alamayacağı tek şey zamandır.
  2. sınava genelde tek başına gidenler için en büyük sorun yanlarında birşey götürememeleridir. toplu taşıma kartları, para vs. götürselerde bunları okula emanet edemiyorlar. tabi güvenilir esnafımıza emanet ediyorlar. esnaf uyanık. her emanet eden kişiden 5 tl alıyorlar. neyse farklı konuya sapmadan toplu taşıma kullanacaklar bir müjde veriyim.

    sınava girecekler toplu taşımadan ücretsiz yararlanabiliyor. tek yapmanız gereken görevlilere sınav giriş belgelerini göstermeniz. bu kadar basit. son olarak bu uygulama sadece belirli şehirlerde var ve minibüslerde geçersiz.
  3. bu sitede ilk kez eksi butonunu kullandım,tesekkurler turkiye
    eale
  4. ben lise sonken alt dönemlerden bir çocuk vardı ne zaman beni görse "heycan var mı heycan" der güle güle giderdi. çevrenizde öyle bir tip yoksa bu dönemi rahat geçirmişsinizdir. kafanıza da takmayın çok rahat olun. hadi kolay gelsin şimdiden.
    jimi
  5. hazır azaltmışken keşke tümden çıkarıp atsalar türev ve integrali. hatta matematik olmasa mesela. çiçekli bir kır olsa, ben orada koşsam, kır çiçekleri toplasam. yaptığım aranjmanı çok beğenip 500 puan verseler...
  6. ilk oturumu bu cumartesi yapılacak sınav.

    şimdiden tüm yazarlara başarılar diliyorum, umarım istediğiniz gibi bir sınav olur. ^:swh^
  7. evet, şimdiden benimle birlikte sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerim. aynı zamanda ygs 2016 gibi kalitesiz bir sınav olmamasını da temenni ederim.
  8. ts3'de okul puanı sağolsun 23 bine gerilediğim sınavdır. psikoloji bölümünden bana uludağ-akdeniz-beykent-işık veya girebileceğim alternatif bir üniversiteden beni bilgilendiren olursa çok müteşekkir olurum.
  9. yarın lys-4 ile başlayacak sınavlar dizisi. tüm dönemdaşlarıma başarılar dilerim.
  10. lys 5 - ingilizce soruları arada sıyrılan bir iki güzel soru dışında oldukça kolaydı.

    yarınki edebiyat coğrafya sınavının bu senenin tamamına yayılmış kalitesizlikten nasibini almamış olmasını umuyorum.

    edit: almış.