• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.67)
man seeking woman
6 yıllık sevgilisinden ayrılan josh'un hem eski sevgilisini unutabilme hem de hayatının aşkını bulma adına yaşadığı maceraları anlatan absürt komedi dizisi.


  1. bu diziye henüz yeni başladım. şuan için 3 bölüm izledim ancak her bir saniyesine kahkahayla eşlik ediyorum. bodoslama sürrealist komedi ile başlıyor. ayrıca diziyle south park arasında bağ olduğunu düşünüyorum çünkü mevcut absürdlükler south parkı andırıyor.
    south park sevenler bu diziye kefilim.
  2. benim gibi absürd komediye bayılan biri için aranan kan olan dizi. son yıllarda benim zevkime bu kadar uyan başka bir yapım varsa da ben bilmiyorum. ilk bölümde ' evet , evet bu olmuş!!' dedim . ama herkese hitap edeceğini sanmıyorum . eğer absürd komedi tarzına kendinizi yakın hissetmiyorsanız beğenmeniz pek muhtemel değil ama yine de en azından bir kaç bölümünün izlenip öyle karar verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    absürd ögeler o kadar zekice hazırlanmış ki ... benim için mükemmel olan dizi

    absürd sevenler bu diziye kefilim.
  3. şu anda 1. sezonunu izlediğim dizi. 20 dakikalık bölümlerden oluşuyor ve gerçekten orijinal absürtlükler var ve güzel noktalara parmak basıyor. izlenmesini tavsiye ederim.

    edit: şu anda 1. sezonu bitirdim. diğerine başlamak için sabırsızken diğer yandan bitecek diye de endişeliyim. ayrıca, izlerken kadınlar açısından olanı var mı acaba diye düşünürken 8. bölümü woman seeking man yapmış olmaları. gözlerimden kalpler fışkırdı.

    !---- spoiler ----!

    *kadının yarattığı erkeğin gay çıkması :p

    !---- spoiler ----!

    edit2: bitti ya bitti gönlümün efendisi. britt lower'a aşık oldum. allahım bu nasıl bir güzellik.