1. hard ve alternative rock'a yakin bir tarzi olan rock grubu/sarkici. ^:adini grup ismi olarak kullanmak^
    hayati, ölümü, kiyameti, hüzüntüyü anlatir sarkilarinda.
    kanak
  2. ne kadar vermeye çalıştığı imaj ve dış görünüşüyle tanınan biri olsa da yaptığı müzik göz ardı edilmemelidir. oldukça kailteli şarkıları, albümleri var.
  3. show adamı olmasına rağmen canlı performansı izlenesi olmayan
    şahsi favorim taintedlove cover-ıdır
    personal jesus da fena değildir
    ama duygusal yüzünü görmek isterseniz running to the edge of the world e bir bakın derim
  4. sons of anarchy'nin 7. sezonunda da rol alan sanatçı. donuk bakışları, sakin tavrı ve rahat hareketleriyle; ırkçı, lider bir hapishane mahkumu rolüne oturmuştu.
    ae
  5. Sesi ile görüntüsünü birbirini tutmayan bir sanatçı. Böylesine mükemmel bir sese sahip ama kliplerini izleyemiyorum. Duyguyu alamıyorum izleyince. En iyisi radyodan dinlemek.
    Favori parçam; mephistopheles of los angeles'tır.

    Dinlemek isteyenler için
  6. geçtiğimiz günlerde çocukluğunda oynadığı bir çizgi filmi görüp, izlediğim kişi. kendisini sevmememin artık eğlenceli bir nedeni var.
  7. aşırı makyaj ve dikkat çeken yaşantısı sebebiyle pek sevilmeyen şarkıcı. benim için aynı şey geçerli değil ayrı bi sempatim var. en sevdiğim şarkısı coma white
  8. sanatı doruklarda yaşayan insan. sanatını kendi bedeninde yaşayacak kadar tutkulu... sisteme, kalıplaşmış değerlere, ucuz ahlak anlayışına ve bunun gibi bir çok tabuya baş kaldırıyor oluşu bile başlı başına bir saygı sebebidir. standart kalıplara bağlı sığ insanlar onu satanist, şeytan kılıklı, ahlaksız, iğrenç mahluk gibi sıfatlarla tanımlarken benim için çağımızın en saygın sanatçılarından biridir.

    kendisi hakkında bilinmeyen detaylar hakkında bilgi vermek gerekirse; kendisi aynı zamanda oldukça iyi bir çizerdir. grotesk çizimleri berlin ve paris'de serginlemiştir. kendi albüm kapaklarını kendisi tasarlar. bir çok filmde başarılı oyunculuklar sergilemiştir. buraya kadar ilginç bir profil ortaya çıkıyor değil mi? fakat en ilgincini henüz söylemedim. bu şahıs dünyanın en saygın simyagerlerinden biridir aynı zamanda. profesörlerin davetiyle bir çok üniversitede derse girmiştir.

    bir çoğunun gördüğü yüzü gözü boyalı bir embesil. insanlar ekseriyetle basit... şöyle de bir sözü vardır; ''hiçbir zaman gerçek bir tanrıdan nefret etmedim, ama tanrının insanlarından nefret ettim."