1. pandemi öncesi izlediğim son tiyatro oyunu. sonrasında da zaten perdeler kapanmak zorunda kaldı. neyse; kadıköy haldun taner sahnesi 'nde izledim. beğenmeyenler olmuş, bir saatlik olup akıp gitmediğinden bahsedilmiş kimi zaman ama kesinlikle katılmıyorum. çok ama çok başarılı bir oyun izledim ve bence akıp gidiyordu.

    derya yıldırım! sen nasıl bir kadınsın öyle, bayıldım tek kelime ile. o kadar sahneye hakim, mimiklerini ve ses tonunu o kadar güzel ayarlıyor ki; hayran kaldım. interaktif bir oyun gibi duruyor ama sadece seyirci aralarında geziniyorlar oyuncular bunu belirtmek lazım. fakat derya yıldırım'ın, oyunda büyük emeği var gerçekten.

    bunun yanı sıra istanbul şehir tiyatroları için görmeye alışık olmadığımız, kadın erkek ilişkileri ve cinselliği bu derece net vurgulayan bir oyun olarak karşımıza çıkması şaşırtıcı. evet yasak ilişkinin nasıl başlayıp sonrasında nasıl devam ettiğini gösterip çiftlerin içsel dünyalarının yansımaları ses ve efektlerle güzel vurgulanmış. bu yönüyle cüretkar buldum diyebilirim. perdeler tekrar açıldığı zaman mutlaka izleyin dediğim oyunlardan kendisi.