1. aaa maviii..hayır nasıl tepki verilir ki başka. sıcak yaz gününde ruhu serinleten dingin bir havası vardır mavinin. mor' u çok seven ben içinde ayır bir manası vardır. zira kırmızılar, maviler, morlar..içe içe geçmişliğin simgesi ve vazgeçemediklerim..

    renkler kuşkusuz çok farklı etkiliyor bizi. nispeten sarıdan, tümüyle beyazdan hiç olmayan ben; mavinin başka renklerle yaptığı kaçamaklara bayılıyorum.
  2. sadece bir renktir benim için, mavi mavi diye ölen insanlarada hep ayar olmuşumdur
  3. istisnasız gördüğüm her yerde beni çok mutlu eden renk. hani çok mutsuz olduğum bir an bana mavili bir şey gösterin, yüzüm değişir herhalde diyebilirim.

    çocukluğumdan beri hep çok sevmişimdir. pantolon, ayakkabı, tşört, toka olarak her şeyi mavi giyip, takıp takıştırıp arkadaşımın doğum gününe gitmişliğim var :)

    bi de benim de ilk bisikletimin rengidir.

    ayrıca mavi'yi hiçbir zaman erkeklere has bir renkmiş gibi göremedim. görenleri de anlayamadım. renk ulan bu neresinde cinsiyet var. mavi ve penis, pembe ve vajina ? saçma.

    mavi

    edit: her yerde severim dedim ama tek bir yerde sevmem maviyi, söylemeyi unutmuşum. neden bilmiyorum ama mavi gözü sevemiyorum bir tek.
  4. aynı anda hem çok sevip hem de nefret ettiğim renk, hem hüznün hem huzurun rengidir benim için

    (bkz: blues)
  5. saçlarımın rengi, açılınca yeşül oluyor
  6. ille de yanına laciverti arar gözlerim.

    (bkz: kütahyaspor)