1. kendisi için söyleyebileceğim tek sıfat "trajikomik" olan insanımsı yaratık. ankara'da yaşayanlar daha iyi bilir.
  2. türkiye cumhuriyeti başkentinin 22 yıllık belediye başkanı. öyle tencereye böyle kapak.
    1984
  3. ankarada herkesin nefretine rağmen sırf girdiği partiden ve belediye seçiminde dahi melihe ona buna bakmadan sadece reisi cumhuruna oy veren sığırlar yüzünden yıllardır bu dönem son diye diye seçilen ve seçilmeye devam edecek olan kişi. ne vizyon var ne belediyecilik anlayışı ne hizmet ama sorsan çok iyi başkan sürekli çalışır. ankara karayalçın döneminden sonra ilk raylı sistemi geçen yıl hizmete geçirdi açılmasıyla birlikte su aldı göle döndü ve onu da bakanlık yaptı bu değil. keçiören metrosu desen zaten sagrada familia ile yarışıyodu en son açılma konusunda, altyapı desen kim demiş ankarada deniz yok diye gel bi gör yağmur sonrası. toplu ulaşım mükemmel 23.30 dan sonra dışardaysan sıçtın ya taksicinin vicdanına kaldın ya da tinercilerle falan muhabbet ede ede eve yürürsün çok hoş sohbet çocuklar. elektrik ya da su kesintilerini ya da diğer olmusuzlukları zaten 3 harfliler yapıyo geçen açıkladı kendisi de. daha çok uzar da sıkıldım yazmaya.
    wtf
  4. diğer adı ankara olan melihland in başkanı
  5. her aklı başında ankaralı gibi ismini duyunca bir gıcıklandigim 22 yıllık belediye başkanımızı yeni yaşadığım yer dolayısıyla şu an ozlemle anmaktayim!!!!. hiçbir uyarı yapilmadan her gün kullandığım yol 1 ay önce kapatıldı ve yolun tek alternatifi koca taş parçalarının olduğu tarla icinde bir garip yer. ne zaman acilacak diye sorunca 6 ay sonra, bilmiyorum, yağmur nedeniyle çamur olmuş iyice bataklık diyorsun banane diyen yetkili vs. .( asfalt, çöp, su falan konusuna hiç girmiyorum. )

    tamam ankara'da metroda şemsiye açardik. karayollarında doğal şelale oluşurdu. alt geçitlerde balık adamlar dalış yapardı falan ama en fazla 2 günde eski haline dönerdi. kisaca ahhhhh melih gökçek kıymetini bilememişim.
  6. iiiiiiiiiii melih gökçek lütfen...

    adamın tam adı bu.
  7. her adı geçtiğinde yüzümde bir tebessümle hatırladığım bir hatıra;

    gökçek, bir programda, o zamanki finansal sıkıntıların kendisinden önceki yönetimin (murat karayalçın'a atıf) borçlarından kaynaklandığını ifade eder.

    twitter'daki yorum beni benden alır;

    "sayın gökçek, sizden önce ankara'da germiyanoğulları vardı."
  8. yaptırdığı -çoğu bence gereksiz- parklarla, heykellerle çocukluk yetmezliği sendromu yaşadığını düşündüğüm, "keşke arada trencilik de oynasa da metroları devretmeden zamanında bitirebilse" dediğim, ankara'nın 1994'ten beri(*:1 nisan şakası gibi kendini koltuğa mı yapıştırdı nedir :/) belediye başkanlığını yapan kişi.
  9. 12 haziran 2017 izmir depremi hakkında suni olabilir diyen komplo teorisyeni. kendisinden yakında blog açıp illüminatiyi deşifre etmesini bekliyorum.

    !---- spoiler ----!

    <caps lock="on">

    Şimdi bu depremin suni bir deprem olabileceğini düşünüyorum. Ben mutlaka böyledir demiyorum… Ancak ciddi bir ihtimaldir, mutlaka araştırılmalı diyorum… Deprem merkezi civarında seyreden sismik araştırma gemisi var mıydı… Varsa gemi hangi ülkeye ait?

    İNTERNETE"haarp"YAZIP GİRERSENİZ BİRÇOK VİDEO DAHA BULABİLİRSİNİZ. DEMEK İSTEDİĞİM ŞU; SÖYLEDİKLERİM KESİN DEĞİL AMAKUVVETLİ İHTİMALDİR .

    <caps lock="off">

    !---- spoiler ----!
  10. eve internet baglatma ile hemen hemen hepimizin ilgi alanina bir donem girmis komplo teorileri, illuminati, dunyayi yonetenler vs konularina kafayi takmis bir yonetici (!).

    ben lise yillarimda yasadim bu donemi dan brown etkisi ile. da vinci şifresi - dan brown korsan raflarinda yerini yeni yeni almisti. okuduk ve komplolarla, teorilerle, sifrelerle kafayi bozduk ve sonrasinda internet ile tanistik tesla ve haarp videolari, illuminati gercekleri, subliminal mesajlar vs izledik ve buyuduk. artik gotumuzle guluyoruz bunlara.

    melih basgan hala liseli kafasinda ve hala bu safsatalari kullanip prim yapabiliyor. adam oturdugu yerde buyuk resmi gorebiliyor helal olsun.