1. yeni kelimeleri hafızada tutma konusunda etkili. eğlenerek öğrenmenin mümkün olduğu uygulama. kazanılan puanlarla seviye atlama hırslanmanızı sağlıyor.
  2. ingilizce öğrenmek için oldukça faydalı uygulama.
  3. rusça kelime bilgimi geliştirmek için kullanıyorum. kelime öğrenme konusunda en başarılı yöntem diyebilirim.

    grammer içinse duolingo ile birlikte kullanmakta fayda var.
  4. almancayı 1 ayda bana az çok öğreten sitedir, kelimeleri zorla kafanıza işler, unuttum sanırsınız, ama unutmazsınız.
  5. yabancı dil ve kelime öğrenme konusunda internetteki bir numaralı sitedir.

    kelime öğrenmeye başlarken her kelime bir tohum olarak görülüyor. bildikçe filizleniyor ve en sonunda çiçek açıyor. bir de unutmamak için sulama kısmını eklemişler. belli aralıklarla sulama yapmazsanız kelimeler yavaş yavaş unutulmaya başlıyor. kelime öğrenirken hatırlatıcı kısmına bakmanız, kelimeyi öğrenmek açısından size büyük fayda sağlayacaktır.

    kelime dışında bir çok öğrenme imkanı da mevcuttur. dünyadaki ülkeler, başkentleri, bayrakları; birleşmiş milletler andlaşması maddeleri; ünlü yazar, çizer ve portrelerin adları gibi şeyleri de etkili ve hızlı bir biçimde öğrenebilirsiniz.

    premium versiyonunda difficult words sekmesinde öğrenmekte zorlandığınız kelimeler biriktiriliyor ve belli bir başarı oranına ulaşana kadar tekrar soruluyor. ve ayrıca istatistik bölümünde yaptığınız son 10000 testin grafiği görülüyor. buradan hangi saatte daha verimli çalıştığınızı da görebiliyorsunuz. ben geçen yıl bir aylık premium paketi almıştım ve nedense hala devam ediyor.
  6. bir ara almanca öğrenmeye çalışmıştım kendisiyle. günlük hayatta kullanılabilecek sözcükleri ve bunun kelime haline getirebilmeyi öğretiyor. çok iyi öğrendim mi hayır ama kullanışlı, eğlenceli bence
  7. kelime öğrenmek için oldukça kullanışlı olan, aplikasyonu ve sitesi bulunan uygulama. çok hoş.
  8. harika harika harika bir site.

    mesela 500 kelimelik bir kursa kaydoldunuz ve her gün en az 20 dakikanızı vererek sadece bu kursun sizden istediklerini yaparsanız 2 hafta içerisinde en bu 500 kelimenin en az 400 ünü hakkıyla öğreniyorsunuz.

    özellikle tekrar ve zor kelimeler kısmına bayıldım. sizi bayılta bayılta öğretiyor bir şeyi. ayrıca sadece kelime öğrenimi ile sınırlı değil, phrasal verb'leri vs. da öğrenebiliyorsunuz.
  9. program bir kelimeyi veya cümleyi öğretirken bazen yazmanızı, bazen dinleyerek anlamanızı, bazen ise sadece şıklar arasından seçmenizi istiyor. böylelikle monotonluktan uzak beynin ayrı kısımlarını çalıştırarak bir öğrenim sağlamakta.

    ayrıca son güncellemelerden sonra gelen, öğrendiğiniz dilin kelimelerini ve cümlelerini, kendi insanlarından duyarak öğrenmenizi sağlayan "meet the natives" kısmı programa renk katmış.

    kısacası oldukça başarılı bir program. şiddetle tavsiye edilir.
  10. öğrendiğimiz kelimelerin bir listesini almanın mümkün olmadığı bir program. epey aradım fakat bulmadım.