1. üzerine basılınca kendi amacını gerçekleştiremeyen (mesajları göstermeyen) buton. gösteriyorsa da ben göremiyorsam ya ben tam bir körüm, ya mesaj çok küçük geliyor bi yerlere, ya da bir şekilde tasarımda sıkıntı var. şöyle de bir şey oluyor mesaja ulaşamazken: mesaj butonunun üstüne geldiğinizde "youreads.net/mesaj" linkine gideceğiniz görünüyor sol altta chrome'da, ki muhtemelen doğrudur; ve/fakat sonra beni direk anasayfaya, "youreads.net"e yolluyor. arada var bir problem ama çözemedim. mevzuyu ya da çözümünü bilen/anlayan da mesaj atmayıp buraya yazarsa şık olur zira mesajlarımı göremiyorum bahsettiğim üzere...

    cevaptan sonra gelen: clifford clavine teşekkürler. ama mesaj atabilip mesaj görememek biraz eziyet değil mi? diyecek bir şey bulamadım.
  2. kullanabilmek için yazar olmayı gerektiren özellik.
  3. o da bir şey mi?
    benim 3 tane görünüyor üzerine tıklayınca kaçıyor.
    parov
  4. bence flash modunda mesaj attığımız youserların nickaltına 'mesajınız var' yazalım. herkes mesaj gelince nick altını kontrol eder sonra da yorum silinir mesajlaşmaya devam edilir.. böylece bi ölçüde gizlilik de mümkün olur. ya da direkt burası kasıyor wp'ye geçelim mi de diyebilirsiniz size kalmış.
  5. toplaşın bakalım size görünür mesaj nedir? nasıl atılır onu anlatayım.

    öncelikle bendeki gibi, kişinin yolladığı mesaj sayısındaki artışı algılayabilecek bir fotografik hafızanız yok, farklı yöntemlerle gelen mesajı bulamıyorsanız veya bedboydaki gibi bir 6. hissiniz yok ise bu anlatacağım yöntem tam size göre.

    görünür mesaj kodu, aslında olan ancak görünmeyen mesajları görür hale getirmeye yarayan minik bir koddur. aslında gittiği zaman görünmeyeceğini bildiğiniz bir mesajı görünür halde yollamaya yarayan bir kod.

    nedir bu kod? nasıl yazılır?

    öncelikle gelen kutusuna giriniz. mesaj yazmak istediğiniz kullanıcının kutusuna giriniz. mesaj yazma kutusuna tıkladınız ve mesaj yazmaya başlamadan önce =!#31# yazdınız. bir de =!#06# var ama onu boşverin. şimdi size bunu anlatamam hem kötüye kullanmak isteyenler olabilir. bu kodu yazdıktan sonra normal şekilde mesajınızı yazmaya devam edebilirsiniz.

    bu şekilde kolaylıkla yeni aşklara yelken açabilir, akşama çılgın partiler ayarlayabilir, kasan konuşmaları watsappa taşıyabilirsiniz.
  6. o değil de bizim gelen kutularını kim sıfırlamış?

    düzeltme : gelen kutusu boş, tüm mesajlar gelen kutusunda.
    iyiymiş.
  7. şimdi size mesajlarınızın neden kaybolduğunu kısaca anlatıyım.

    geçtiğimiz aylarda mesaj kutusuna tıkladığınızda size ait olmayan mesajlar görüyordunuz. bu durum interaktif kültür ağında çokça tartışılmıştı. bi çözüm uzun zamanlar boyu getirilmemişti. uğraşmak istememişlerdi.

    geçtiğimiz hafta computerguy sunucu hizmetini fransa dan türkiye ye taşıdı. taşıma sırasında "elime mi yapışacak?" diye kendince sorunu düzeltmeye çalıştı. tabiki düzgün yapamadı. kader işte ne yapıcaksın.
  8. "ileti"
    bir başka kişiye kısa veya uzun not yazma hadisesi..

    bu aralar bir iletiye geri dönüşün üç gün sürmesine neden olan karışıklıklar silsilesi..

    durumun ne vakit düzeleceğini bekleyen kalabalık..

    bir youser'dan ilk aldığın ileti ise bulunmasının deneme yanılma yöntemine kalması..

    tüm yöntemlere baktım kesin bilgidir, yaymak serbest..
    giden ileti kısmından youser seç diyince, cevap henüz yazmadıysanız dahi gelen iletiye ulaşabiliyorsunuz.

    kaybolmamış, ama saklanmış..

    eee ileti bu.. öyle ha deyince bulunursa keyfi olmaz, az gizli olsun, millet buluyorum diye az uğraşsın demiş düzenlemeleri yapanlar sağ olsun.. bize de yeni macera çıktı işte..

    öyle hemen hazır, aç oku devri bitti gençler..