1. lale youserların kullanamadığı kullanıcılararası mesajlaşma aracıdır.

    youreads'te mesaj ifşasına izin verilmesi gibi bir iddianın sebebi araçtır. mesajlarda kişisel bilgilerini paylaşan, özel hayatın gizliliği koşullarını sağlaması, youserlara güvenli olduğu bildirilmesi gereken mesaj aracı.
  2. herkesle bilgi paylaşılsın, kulaktan kulağa özelden mesajlaşılmasın diye günden güne daha da içine edilen özellik
    teşekkürler youreads..
    wtf
  3. bakın burada ne buldum! :)

    çok da ş'apmayalım tamam ama...hangi bir hafta?!
    mesut
  4. giden mesajlardan ancak gelen mesajları görebildiğimiz - bu da sadece önceden mesajlaştıklarımızla mümkün- servis.
    akla ne geliyor: gelen gideni aratır.
  5. sql iyi bilenlerin bana özel mesaj o sorunu da birlikte çözebileceğimize inandığım sorundur.

    not: rüşvet falan yok gençler sadece mysql bilgisi temiz olan arkadaş varsa, bir kaç sorum olacak ufak bir nokta daha kaldı:)
  6. şimdi size mesajlarınızın neden kaybolduğunu kısaca anlatıyım.

    geçtiğimiz aylarda mesaj kutusuna tıkladığınızda size ait olmayan mesajlar görüyordunuz. bu durum interaktif kültür ağında çokça tartışılmıştı. bi çözüm uzun zamanlar boyu getirilmemişti. uğraşmak istememişlerdi.

    geçtiğimiz hafta computerguy sunucu hizmetini fransa dan türkiye ye taşıdı. taşıma sırasında "elime mi yapışacak?" diye kendince sorunu düzeltmeye çalıştı. tabiki düzgün yapamadı. kader işte ne yapıcaksın.
  7. kimsenin özele kaçma derdi olmadığı ve mesaj kutularının normal mesaj kutuları gibi çalışması gerektiğinden düzeltilene kadar şikayet edilebilir.sözlüğü yalayıp ne elde etmeye çalışıyorsunuz bilemiyorum ama bozuk bir mesaj kutusu elde edebilirsin.
  8. asla düzelmeyecek olan bir soruna sahip sözlük fasa fisosudur. (fatality miydi lan? ha, fasility. yok lan ben bunu becerip yazamayacağım.) . sözlükte neyin düzeldiği görülmüş ki bozulmuş olan mesaj kutusu düzelsin.
    (bkz: öğrenilmiş çaresizlik)
  9. çalışmalar sürdüğü için sorun olan özelliktir, güzel haber vermeyi umuyoruz.