1. youreads'te niceleri gibi ekşi sözlükten esinlenen bir sitedir. ekşi sözlükte mesajlar yeşil renk yapar, youreads'te ise kırmızı. ekşi sözlükte insanlar yeşillendirin der youreads'te ise kırmızı var diye kızıllandırın.

    benim gıcık olduğum kısım şudur, yeşillendirmek teriminin bir karşılığı vardır, yeşillenmek bir terimdir bu ülkede, baharı anlatır. bahar geleceğe dair güzel herşeydir güzel denk gelmiştir orada ancak kızıllandırmak ne arkadaş, mesaj atın deyin bu kadar zor mu.
  2. bir heyecanla açıyorsun, "youreads" yazmış; bilmem ne numaralı yorumunuz silinmiştir. youreads'den gelen yorumunuz silindi mesajının hoşuma gideceği hiç aklıma gelmezdi.
    (bkz: yönetim çalışıyor)
  3. siteyi etkin kullandığım dönemde dakika başı f5 yapmak suretiyle gözükmesini beklediğim bildirim. şimdiyse badilerin sessizliği, anca whatsapp yeşili :)
  4. super bi sey
  5. tarihin tozlu sayfalarında yerini almıştır.

    özür dilerim youreads, sorun sende değil bendeymiş :(
  6. işlevsellikten uzaktı. en popüler olduğu zamanlarda bile toplasan aşağı yukarı 200-300 kişilik kadronun neredeyse tamamının birbirlerinde cebi vardı.

    mesaj ya da telefon üzerinden hiç rahatsız edildiğimi bilmem. hiç edilen de duymadım. serenat sarıkaya, rüveyda öksüz, dilan deniz vs vslerin yazdığı bir ortam üzerine konuşuyoruz burada.

    gruplarda bir konuyla ilgili birine özel mesaj atılmadan izin istemeye varan nezaket dönemleriydi. tartışmaların bile fularlı yapıldığı dönemlerdi.

    ekleme: ^:pofff^...^:mehhh^...onlar bile cepleri ellerin altında olmasına rağmen rahatsız edilmedi şu seçkin ortamda.
  7. bazen mutlu ediyor.
  8. eksisozluk'teki yesillendirmeye muadil ve muhalif youreads kirmizisi. alligina yandiminin fasilitesi.

    simdiye kadar youreads kullanicilarindan sacma bi mesaj almadigim icin de seviyor olabilirim, detayli dusunmedim uzerinde. sonucta eksisozluk gibi ele ayaga dusmus, ergen yuvasi bi sozluk degil youreads. ortalama ustu kalitesinden hepimiz haberdariz.

    haberdar olmadigim konulardan biriyse burasinin "rüveyda öksüz, dilan deniz vs vslerin yazdığı bir ortam" olmasi ve "tartismalarin bile fularli yapildigi donemler"e sahitlik etmesiymis. bahsi gecen arkadaslar hangi kullanici adiyla nasil bi katki sagladilar youreads'e bilemiyorum ancak kendilerinin 94-95 dogumlu model-oyuncular olmalari hasebiyle bana pek bir sey katmis olabileceklerini tezahur etmekte zorlaniyorum.
  9. çok nadir gördüğüm.

    eskiden emek harcıyordum, çok güzel sohbetlerim de oldu, fakat artık sadece şöyle bir selam verip gidiyorum. eski konuşkan ben değilim, sözlerim her boşa gittiğinde aynı şey benliğime de oluyor gibi hissediyorum çünkü.
  10. yanmıyor nalet olası pislik.
    siz siz olun kutularınıza bakmayı ihmal etmeyin.

    not: büyük hissedenler bakmasın.