1. meta bitmiş herkes burada. yan hesabımın nickini kapıp da geldim. merhaba. sevin bizi.
  2. tanısanız seversiniz aslında ya. iyi çocuklarız.
  3. bende toplaşıldığında komple künefe partisi vereceğim mesela.
  4. bu başlığı görünce şaşırıyorum nasıl ayırıyorsunuz metacıyı, yerliyi merak ediyorum. girdilerinin köşesinde veya rumuzlarının altında bir ibare falan var da ben mi görmüyorum? yoksa belirlemek için belli bir tarihten öncekileri veya bazı başlıklara yorum girenleri mi takip ediyorsunuz.

    eğer bunun için bir emek harcıyorsanız yapmayın etmeyin, o harcayacağınız emeğin zamanını başka şeylerde kullanın, kitap okuyun, film izleyin, müzik dinleyin, karikatürlere göz gezdirin, geyik yapın, buraya bir şeyler yazın.
  5. bende buraya göçtüm, kendimi suriyeli gibi hissediyorum. tseven'a sevgilerimi ileteyim...
  6. ben de varım:) bizim yazarların burada olmasına rağmen henüz alışamadım bu ortama. arada metaya girip profillere bakıyorum. zaten yavaş aktığı için tüm girdileri okumayı, bir başlık açıldığında, girdi okunduğunda kimin yazdığını nicke bakmadan tahmin etmeyi özledim. neyse belki geri açılır belki buraya alışırım belli olmaz.

    hem göçün iyi sonuçları da var, nicki yanlış alan yazar(lar) düzeltmiş^^
  7. hepsine merhaba diyorum buradan. orada burada bir suru farkli nick goruyorum birkac gündür, ben bu duruma cok sevindim. sol taraf baya şenleniyor :) yeni badiler eklemek icin merakli gözlerle okuyorum sözlüğü, sabah bir tane ekledim bile :)) hoş geldiniz arkadaşlar.
  8. hoş geldiniz ana başlığı altında hala daha ötekileştirilen topluluk. hatta bakıyorum buranın kültür sessizliğini bozmakla falan da itham edilmişler.

    kusura bakmayın arkadaşlar ama ben neden youreads başlığını okumuş ve sözlük kurallarını tekrar gözden geçirmiş bir yazar olarak şu saatten sonra ne yazdığım ve ne yazacağım konusunda kimseye hesap vermek zorunda değilim. kimse de hesap sorma haddini kendinde bulmasın.

    kurallar ortada.

    biz kuralına göre yazmayı iyi biliriz, metabot öğretti.
  9. buranın bir kültür sözlüğü olmasına katkıda bulunacak olan güzel insanlardır.

    ilkin hoşgeldiniz, sonrasında ise hadi okuduğunuz dinlediğiniz izlediğiniz eserleri değerlendirmeye: ortaya düşündürücü sorular yığmaya..
  10. hoşgelmişlerdir,

    hepimizin bundan sonraki durağının "alice'in harikalar diyarı" olması dileğiyle ^:swh^