1. bir kere daha kendilerini tercih etmeyip kamil koç'a bindiğim için kendimi takdir etmeme sebep olmuş nakliye firması.
    abi
  2. diğer otobüs firmaları, uçak, vapur, minibüs, otostop, bisiklet, binek hayvanları, silahlı araba kaçırma, ışınlanma ve tabanvay seçeneklerinin uygulanabilir olmadığı durumlarda tercih ettiğim firma.
  3. a kentinden b kentine giden yolda kaç alfabenin kaç harfi kadar ilçe -kasaba-köy merkezi varsa o kadar yere giren, bu sebeple adım adım anadolu olarak tanımladığım;
    varılacak hedefe 20dk mesafe kalmışken mola vermesiyle ünlenmiş bir "ya olm sen de bak işine" otobüs firması.

    geçen gün istanbuldan adapazarına, otogarlar arasında ara bir durakta otobüs bulamamış beklerken, muavinin adabazaaaar adabazaaaar diye bağırmasıyla koştum atladım metro falan ama napalım yolda mı kalalım... otobüs çıktı gaziantep otobüsü. 2 saatlik yolu her durağa uğrayarak 3.5 saatte vardım. gaziantep yolcularına ne dua ettim...belki hala varamamışlardır. şaşırmam.
  4. aynı zamanda güzergahı şaşırıp yanlış yollara giren şoförlere sahip şirkettir.
  5. insanı deli etmek için her seyı yapan otobüs firması, güvenli olmadığını birazcık etrafta sorusturulduğunda dinlenen hikayelerle anlayabilirsiniz, zamanında tekirdağa giderken mecbur kalıp kullanmıslığım vardır. bir keresinde soförle ikinci muavinin esenlerde bas muavini döverek otobüsten attığını izlemis olduğum firmadır. ayrıca soförlerinin herkes uyuduktan sonra camı aralayıp sigara içme huyu da vardır.
  6. bugün de kadın bir yolcu üzerine boşalan bir muavin ile haber olmuştur. evet evet, yanlış okumuyorsunuz, muğladan istanbula gelen bir otobüste önünde arkasında başkaları oturduğu halde muavin tek başına koltukta oturan kadın uyurken yanına gelmiş, mastürbasyon yaptıktan sonra kadının üzerine ve koltuğa boşalmış. kadın uyanıp şikayetçi olmuş spermli koltuk fotoğraflar her yerde var...

    metro turizm kabul etmiş olayı, özür dilemiş, ancak muavin gözaltına alınmış ve serbest kalmış.

    ne dersek küfür olacak ama sanırım bin kez daha benzer haberler ile gündeme gelse de en büyük otobüs firması olmaya devam edecekler... ülkecek zeka seviyemizin önemli bir göstergesi bu otobüs firması...
  7. aklıma türlü türlü fantazileri getiriyor; yolculuk anında bizi bekleyen. o değil de ben çok uyurum uzun yolda. şimdi gel de uyu! ee mübarek; nasıl bir cesaret seninki demeden de kendimi alamıyorum. iki karış akılla, artık nerede gördüyse, icraat farklı geldi demek ki bir de otobüs versiyonunu mu çekeyim dedi bilmem ki..

    yaa bu firmayı hala neden kapatmazlar bunca vukuata rağmen onu da anlamış değilim. hani bedava fiyzan'a götürüp getircez deseler; ıhh ıhh, gitmem.. kız bişiy yaptı mı bilmiyorum da; ben olsam adama artık allah ne verdiyse..
  8. kelle koltuk turizm denirdi metro için hep meğer tehlikede olan sadece kellemiz değilmiş.
  9. bu kadar olaydan sonra hala nasıl batmadığını bir türlü anlamadığım firma. kullanmayın yahu hiç mi alternatifi yok?
  10. en kötüsü de haber başlığını gördükten sonra şasırmamak bence.