1. Bu akşam gördüğüm manzara. Para kazanmanın en aşağılık yolu. Çeşitli kanallardan şikayet ettim. Elinizden geleni ardına koymayın. Görseli buradan
  2. tek kollu kumar makinesi şeklinde şeker veren oyuncağa saçma demek, abesle iştigaldir. bu konuda başka yorum yapmayacağım.
  3. tecavüz etmemek için kadınları kapatmaya benzettim bu sitemi.
    tabi oyuncağı kaldırtmak; çocuğa paranın düzgün yollarla kazanıldığında daha daha iyi olduğunu öğretmekten daha kolay.

    ayrıca öğrensinler çocukluktan; pokeri, briçi, kumarbazlığı, itliği, hergeleliği. sonra öğrenince soğana dönüp mal gibi ortada kalmasın.

    çocuğunuza belirli bir yaşa geldiğinde içki içmeyi de öğretin. sonra club köşelerinde alkol komasına girmesin.

    kavga etmeyi de bilsin. makul düşünmeyi de.

    en önemlisi ise çocuğa yanlışı yapmamayı değil; doğru ile yanlışı ayırabilmeyi öğretin. zaten büyüyünce kendisi karar verir hangisi doğru hangisi yanlış.
  4. silah oyuncaklar da var, barbi bebekler de var bunlar da çocukları kötü etkiliyor. engelleyebiliyor muyuz? hayır. napıcaz? almıcaz. bitti gitti.

    düz cevaba düz imla oldu. sorry.
  5. tek kollu canavar (ki kumar araçlarının en kötüsü, bağımlılık yapanlarından biridir) dışında herhangi bir şeker veren oyuncak betimlemesi bulamamışlar galiba..

    burada mesele ebeveyn olarak çocuğa bunu alıp almamak değil, böyle boktan bir oyuncağın satışa sunulması.

    5 yaşında tek kolluya başlasın, 8 yaşında kağıt oyunlarını öğrensin, 12 yaşında içkiye başlasın, 13'ünde de milli formayı giyer, 14'ünde artık ilkokullara kadar inen hapa başlar zaten, 18'inde üniversiteye gönderirsin 25 yaşında da cenazesini teslim alır üstüne fatihayı çekersin.
    hayırlı işler.

    ek: çocuğa şans faktörünü tek kolludan öğretmek de güzel fikirmiş aslında!
    bit yarıştırsın olmazsa, iyi para kaldırır.
  6. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_poker_tournaments_in_history_(by_prize_pool)

    Tabi şimdi çok süper ülke olduğumuz için aranızda wikiye giremeyenler olacak. Porno sitesi değil, terrorizm sitesi değil ha bildiğin ortak bilgi kaynağı. O yüzden direk yazayım turnuva sonucu verilecek olan ödül havuzu ve sadece bağışlanan miktarı.
    "All 48 seats available for that event were filled, resulting in a prize pool of $42,666,672, with over 5 million dollars donated." 5 milyon doları adamlar sadece bağış olarak vermiş bu turnuva sonucunda.

    Poker Turnuvasına kumar diyecek tiplere de cevabım , o çok sevdiğin futbol takımı da giriş ücreti verdiği ve kazanırsa ödül aldığı her turnuvada kumar oynamış oluyor kardeşim. Poker turnuvası da tıpatıp aynı mantıkla çalışıyor.

    Ayrıca çocuğa hayatta şansında bir faktör olduğunu öğretmediğiniz için emeklerinin karşılığını alamadığı zamanlarda ruhsal olarak çöküş yaşıyor.