1. Şeffaf yönetim anlayışı gereği kullanıcıların incelemesine açılmıştır. Bağlantıya sitenin alt tarafında hakkımızda, sss vs olan bölümden ulaşabilirsiniz. Bu bölümde düzenli olarak son 1 aylık moderasyon akışı görünecektir.

    Moderasyon işlemleri site kuralları dahilinde gerçekleştirilmektedir. Başlığınız düzeltildiğinde-taşındığında, kanalı değiştiğinde, tamamen silindiğinde bu bölümden hangi moderatörün müdahale ettiğini görebilir, gerekli durumlarda kendisiyle iletişime geçerek anlama- anlaşma-uzlaşma yoluna gidebilirsiniz.

    Silinen yorumlarda ise Yorum girme usulleri nde belirtilen 3 ana kural esas alınmaktadır. Ayrıca; siteye saldırı mahiyetinde davranış (trolleme, seri başlık saçmalama vs) karşısında moderasyon, kuralları atlayıp (ss) koduyla seri silme işlemi yapabilmektedir. Silme işlemi açıklamasında ilgili kural metni açıkça yazılabilir yahut moderatör inisiyatifinde kısaltmalara gidilebilir. (kural 2, yorum başlıkla ilgili olmalı, küfür hakaret içermemeli, alıntı olmamalı gibi).

    Konulu şiir;

    dün gibi gece idim
    gün gibi güneş oldum
    görünmez idim cihan aleme
    su gibi berrak oldum
    ben bende değildim
    ben sende ben oldum
    abi
  2. susma sustukça sıra sana gelecek sözünü özümseyememiş olanlarca arkamda durulmamıştı zamanında. sözüm meclisten dışarı ama yeni yeni anlaşılıyor modların keyfine göre yorum silmesi. hadi biz günah keçisiyiz, youreads'de değerli addelilen kişiler de tavır almaya başlıyor yavaş yavaş ama çok geç artık.
  3. her daim sayfanın sağ altında olduğunu yeni fark ettiğim dolayısıyla hangi üyenin ayrıldığını, kimin başlık değiştirdiğini, kimin iletisinin neden sildiğini vs vs herkes hemen nerden öğreniyor diye hayret etmeme son veren youreads butonu.

    ^:ay ben safmışım ya^
  4. anladığım kadarıyla moderasyon bir mesajı taşımaya çalışırken tüm mesajları taşımış.

    "yoksa karşıdan gelen size bakıyor mu anlamak için esneyin" ya da "ıslak mendilden bir tane alıyorum, iki tane geliyor. kesin çabuk bitsin diye" tarzında yazılan yazıların kezbanlıkla ne ilgisi var?
  5. problem çözüldü ancak kalıcı çözümler için çalışıyoruz.
  6. yeni keşfettiğim akış. çok eğlenceli.
  7. seffaflik acisindan cok guzel bir dusuncedir. hangi mod ne yapmis, kim neye ne cevap vermis hepsi gorunuyor. okumasi da zevkli hem.
  8. 5000 kişi gelerek çekirge sürüsü gibi siteyi istila ettikten sonra moderasyonun içler acısı halini görmenizi sağlayan, eğlence ile acıma duygusunu aynı anda yaşatan fasilite.

    ps: üzmeyin, yormayın bu kadar bu kardeşlerimizi be. yazık valla.(*:swh)
  9. çok isabetli hareketlerine rastladığımız akış.
    interaktif "kültür" ağı denen bir ortamda çirkin forumsal içeriklere gerek yok.
  10. "yoğun akıcı" olduğunu gördüğüm zamanlarda moderasyona acımama sebep olan döküm. ama şuna çok güldüm :

    "oooooooooooooooooof of başlığı ve içerisindeki tüm yorumlar oflamak başlığına taşındı.
    abi 30 haz 2016 16:10"