1. bir senelik maceramızda bir an olsun elimi bırakmamış, her günümde olan, olmaya da devam edecek nevi şahsına münhasır bir "kız kardeş". sene içinde birçok kez düştüm, her seferinde koluma giren o oldu. her seferinde beni toparlayan, iyi olmam için elinden geleni yaptı. bana kattıklarını asla azımsayamam. asla verdiğin değeri unutamam. hep "arkadaşlarını kendin seçersin" der, evet pikaçu; ben seni seçtim. sert görünüşünün altındaki yavru kediyi ben seçtim. etrafına ördüğün duvarları aşmama izin verip, beni renkli dünyana aldığın için baya şanslıyım. iyi ki kazandım seni.

    sene içinde birçok kez vedalaştık, yeri geldi havalimanında bir gözlemeye 20 lira bayıldık yeri geldi terminal servisine illegal yollarla bindik.. hepsi ayrı bi macera. bir daha görüşeceğiz evet, o zamana kadar küçük bir ara veriyoruz. veda diiiil bu sezon arası. doğacak çocuklarımın senin gibi bi deliden mahrum kalmasını istemiyorum.

    seni seviyorum badass. her zaman her şeyin en iyisini hakediyorsun. umarım hayallerine eksiksiz kavuşursun. arkadaşlığın büyük bi hazine. hayat boyu en büyük sürtüşmemiz benim sana "şu sakızı yavaş çiğne" diye carlamam olur umarım.. dürüst oluyorum, onu bile özleyeceğim.

    belki beş belki on belki de yirmi yıl sonra hikayelerimizin tekrar kesişmesi dileğiyle. sana anlatacağım çok şey olacak, bilirsin asla susmam.

    iyi ki varsın, hep ol.