1. bazen hayatınızda, hiç bir şey sizi mutlu etmez. her şey tam olması gerektiği gibi görünür ama aslında öyle değildir sizin için. daralırsınız , uzaklaşmak istersiniz ama sorumluluklarınız , daha önce vermiş olduğunuz geri dönüşü kolay olmayan kararların sonuçları yakaniza yapışır yapamazsınız. hayatta bir insanın başına gelebilecek sanırım en kötü şeydir verdiği karardan pişmanlık duymak. bağlar seni olduğun yere ama kendini oraya ait hissetmezsin. bişey yapmak istersin tam "oluyor lan " yapabiliyorum dersin ama verilmiş kararların sonuçları alaşağı eder seni. mutsuzluk kaplar kafanın her yerini. susarsın ,etrafına gülersin , içerde ne olup bittiğini senden başka bilen yoktur. yalnızsındır. istesen de mutlu olamamaktır.
  2. her şey üst üste gelince oluyor genelde. ya da sevdiğiniz birisi ağzınıza sıçınca. garip, tuhaf bir şey. insanın göğüsü hissizdir. niye orda bir şey varmış gibi oluyor orda bi sıkıntı varmış gibi, çok ilginç. keşke gidebilsek. gidebildiğimız tek yer bakkal
  3. insan mutsuzken, mutlu olmayı arzulamaz.
  4. bir dostum "mutsuzluğa ilk adım mutlu olmalıyım çırpınışı" demişti. katılmamak elde değil.
  5. "mutsuzluktan söz etmek istiyorum
    dikey ve yatay mutsuzluktan
    mükemmel mutsuzluğundan insan soyunun
    sevgim acıyor"
  6. hayat sadece hayat hiç adil değil...
  7. hayatımın son 2,5 yılıdır mutsuzluk. daha önce yaşadıklarım ergenlik tripleriymiş. şu son 2,5 yılda her şeyi yaşadım sevdim, sevildim, terk edildim, kazandım kaybettim, çoğunlukla yalnız kaldım yer yer umudumu kaybettim sonunda mutsuz biri oldum çıktım.

    çok boktan bişey bu mutsuzluk. ne okuduğundan ne dinlediğinden ne de izlediğinden keyif alabiliyorsun. gözünü kapattığında mutsuz olduğun aklına geliyor uykuların kaçıyor.
  8. dikeyini de yatayını da yaşadığım.
  9. hiç gitmeyen.
  10. bir telefon konuşmasında 'hiçbir şey düşündüğüm gibi, istediğim gibi değil' diye beni zırıl zırıl ağlatan duygu

    beklentiyle doğru orantılıdır