1. merhum turk sanat muzigi sanatcimiz. sesine kurban olunasi. kurulan raki sofralarinda her daim bize eslik ettin. senin sarkilarinla dalgalanip durulduk,kimseye sikayet etmedik, sana da kimseyi benzetemedik.

    https://www.youtube.com/watch?v=Mycq2rfovlk
  2. rakı kullanmayan birisi olmama ragmen dinledikçe rakı masası kurmaya teşvik eden büyük sanatkar
  3. sesi, tarzı, yorumu hep başkaydı senar'ın. ama elleriyle bir elmayı ortadan ikiye ayırışı vardı ki unutulmaz.
  4. atatürk'ün sevdiği şarkıcılardan.
    mert
  5. öylede ağır bir ismi var işte. sadece duymak bile insanda uzak dalgınlıklara sebebiyet verebiliyor.
  6. zeki müren ile birlikte türkiye'nin esaslı içicilerinin rakı masalarının daimi üyesi, baş tacı. asaleti nağme nağme okuyan ve okuduğu şarkılarla beni benden alıp şöyle bir çırpan kadın. ben şahsi fikrimce bu kadın üstüne herhangi bir ses sanatçısı tanımıyorum . bir küçük ihtimal zeki müren...
  7. güzel insan, cumhuriyetin divası. ve bir yerde okumuştum "müzeyyen senar'ı yaratan allah rakıyı neden yasaklasın?" haklı bir soru.
  8. çok enteresan sesi olan türk sanat müziği sanatçısı. büyük bir saygıyla dinlerim ve kaderime söverim. keşke canlı dinleme fırsatım olan yıllarda yaşayabilseydim. o siyah beyaz fotoğraflardaki balkonda içen solcu bıyıklı baba ben olsaydım. sırf kendisini dinlemek için bile masa kurulur aşık olunur dertlenilir.
    wtf
  9. geçenlerde huysuz virjin ile olan bir program kaydına denk geldim de.. ne güzel insanlar, ne güzel söylemiş dedim. kadının canlı performansı muhteşem, o yaşta öylesine icra edebilmek. şimdiki sanatın ve müziğin yeri düşünülünce ister istemez kıymeti daha çok artıyor.