• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.80)
narcos
pablo escobar'ın hayatını konu edinen netflix dizisi narcos'un 10 bölümlük ilk sezonu 28 ağustos 2015'de yayınlandı.


  1. caer
  2. cidden güzel bir dizi olmuş. özellikle film akarken aralara serpiştirilmiş olan "gerçek" görüntüler ve film uyumu harika. bunun yanısıra abd nin ülkeler üzerinde nasıl bir baskı kurduğu ve ülkelerin iç işlerine karışmak konusunda ne kadar küstah olduğu da gayet iyi bi şekilde yansıtılmış. izleyin izlettirin efenim.
  3. introsunda 02.38 sularında gözüken kadın istesin evi arabayı üstüne yapayım

    !---- spoiler ----!

    pablo escobar'ın kızı için 2 milon doları yakıcağı bölümü iple çekiyorum

    !---- spoiler ----!
  4. amerikan dizisi diye herkesi ingilizce konuşturmayarak çok iyi yapmış dizi, hatta dizi bildiğiniz ispanyolca olmuş.

    tabi daha ilk bölümü izledim, haftada 1-2 bölüm izleyerek takip etmeyi düşünüyorum.
  5. konusu, müzikleri, oyunculuklar son derece güzel. hem dizi izleme zevki hemde belgesel öğreticiliği var. ama anladığım kadarıyla ilk sezonunda escobar'ın hayatının yaklaşık 15 senelik bölümünü işlediler ve geriye bir kaç sene kaldı. yani uzun soluklu bir dizi olmayacak gibi. böyle giderse sanırım maksimum 3. sezon final yapacak.
  6. güzel kurgusu, oyunculuğu ve müzikleriyle tavsiye edilebilecek diziler arasında ama dizideki tek problem çok fazla aksiyon olmaması.
  7. iki gün üst üste iki birbirini tanımayan arkadaşım "narcos çok güzel dizi olm kesin izleyin pablo adam uf bilmem ne harika süper." konuşmasını dört saate yakın süre yaptığı için diziden o kadar soğudum ki güzel bir dizi olduğuna inanıyorum lakin nasıl şartlandıysam artık bir türlü kendimi izlemeye ikna edemiyorum.
    bozuk
  8. keşke konuları bu kadar hızlı işlememiş olsalardı dediğim dizi. bizde tadını çıkara çıkara izleseydik. tek sezonluk çekilmesi düşünülünce en başta, 15 senesini izledik neredeyse. hem birden tükettik hem de geriye ne kadar zaman kaldı ki, ne anlatacaklar diyorum.

    dizi zaman zaman duygu çelişkilerine düşürüyor. yaptığı iyi niyetli şeyler bile escobar'ın yanlışları olduğu gerçeğini değiştirmezken, insanın doğasında siyah tarafı var olduğu kadar beyaz tarafı da var dedirtiyor.

    bir an önce başlasın ikinci sezon, biz de hem escobar'la hasret giderelim hem de medellin'in güzelliklerine doyalım biraz daha.

    ve son olarak pedro pascal'ın da dizi de olması benim için mükemmel ötesi.
  9. ilk sezonu severek izlediğim dizi. açıkçası dizide pedro pascal oynadığı için izlemek istiyordum. oberyn martell rolünden beri adamın aksanından oyunculuğuna hayranım.
    dizinin en güzel yanı diğer yorumlarda da belirtilen olaylar arasında kullanılan gerçek haber görüntüleri ve muhteşem müzikleri.
    tes
  10. az önce Netflix'den gelen açıklamaya göre 2.sezon 2.9.2016 tarihinde yayınlanacaktır.Bir de yayınladıkları fragmanda Escobar Reyiz'in doğum ve ölüm tarihlerinin yer alması, 2.sezonun aynı zamanda final sezonu olacağının işaretini de vermiştir.

    Zaten 1.sezonun finalinde yaşanan olayların gerçekte 1992 yılının olduğunu ve Escobar Reyiz'in 1993 yılında öldüğünü hesaba katarsak, 2.sezonun son sezon olacağı sonucuna varabiliriz.

    Narcos 2. Sezon haberi ve fragmanına göz atabilirsiniz.