1. genel anlamda bana oldukça keyifsiz gelen organizasyonun (son yıllarda da durum farklı değil açıkçası) doğu-batı maçı oynanmakta şuan. savunmayı bırak, atılan şutlarda el bile kalkmayan maç nasıl keyifli gelebilir zaten bilemiyorum açıkçası.

    yetenek yarışmaları da çok sönük geçmişti, bugünde öyle. sanıyorum artık nba basketbolu o kadar da keyifli gelmiyor bana. mecburum kıytırık nostalji goygoyu yapmaya maalesef. nerede o eski all-starlar...

    bilgilendirme editi: tarihin en yüksek skorlu all-star maçını 192-182 batı kazandı. mvp de doğal olarak, all star tarihinde bir maçta en çok sayı atan oyuncu olma ünvanını elde eden, 52 sayı atan anthony davis oldu.
  2. savunmanın yapılmadığı oyunlar bana çok itici geliyor. günümüzde ise özellikle nba'da olay tamamen showa dönmüş durumda.
  3. son yıllarda hiç bir all star maçının sonunu getiremiyorum. bugün de sıkıldım, uykum geldi ilk periyottan sonrasını izlemedim. hayatımda izlediğim ilk all star maçı jordan'ın son al star'ıydı ve maç uzatmaya gitmişti.jordan son hücumları oynamıştı. marion deli gibi savunmaya çalışmıştı onu. iverson ve kg ortalığın tozunu atmıştı. maç gibi maç olmuştu yani. galiba çıtayı orada çok yükseğe koymuşum şimdi dayanamıyorum.

    2003 all star