1. gitti.
  2. + neden sevgilin yok?
    - var ya işte.
    + nerede?
    - yanımda oturuyor işte baksana.
    + ...
  3. hiçbir zaman -gerçekten öyle yalan yok- görünümden etkilenen biri olmadım, yani "öff hatuna bak be hadi gidip şuna yazılayım" diye bir şey kafamdan geçmedi. muhabbet ve yaklaşımla gerçekleşti hep. istiyorum olmasını ama neden olmuyor bende bilmiyorum, evet kadınların ideal erkek formatına uymuyorum ama bunlar yeterli cevaplar değil. sanıyorum asıl cevap iyi insansın ama.. cümlesinde saklı.
  4. son biten ilişkimden sonra uzun süre yalnız kaldığım , sonrasında da tek eşli olmayı bıraktığım için sevgilim yok , aşıklarım var.

    saatler sonra edit: kadınım ve sevişiyorum. tabi ki aşıklarım olacak. orta çağ tadında. yoksa ben de bilirim fuckbuddy demeyi.
  5. sanırım dünya üzerindeki beğenilmeyecek tek erkek olduğum için.

    hoşlandığım bir kız var mesela. tüm arkadaşımla çıktı kendisi. ama hepsinden önce ben teklif ettiğimde beni reddetmişti. o arkadaşlarım da az çok benimle aynı düzeyde. tip desen yine benim gibi ortalama tipteler.

    ne bileyim analadım ki sorun ne bende...

    not: beğenilmeyen biriysem önceki sevgililerim ne buldu bende? bunu da araştırmak lazım aslında.
  6. maalesef bu başlığa yazamıyorum ilk kez.
    çünkü aşkımı burda buldum.
    arayan mevlasını da belasını da ama ben aşkımı buldum.
    teşekkürler abi, teşekkürler youreads.
  7. şimdi herkes bu başlık altında sevgilisi olmadığını; neden sevgilisi olmadığını yazarak belli edecek.(*:swh)

    (bkz: hadi bakalım kolay gelsin bir acayip zor yarış)

    edüt: bugün benden önce biri yazmıştı buraya. ashjdgjhasgds
    ben yazınca kaçmış olabilir.

    sabah saat altı buçukta kuşlar mal mal yusuuufcuh yusuufcuh diye ötüyorken, aralarına girip hebele hübele diye bağırıp, headbang yapan güvercinleri korkutup kaçırmış gibi hissettim. taam lan tamahdgsajhd
  8. çok fazla aldatma ya da aldatılma meyilim olduğu için. aldatmayacak kadar ciddi düşündüğüm biriyle de olmuyor. bir süre sonra sıkılınca ya aldatılıyorum , ya da aldatıp ayrılmak zorunda kalıyorum. vicdani ve duygusal yük gibi geliyor ilişkiler bana.
  9. tüm eziklerin toplanıp ağladığı duvar. erkek adam sevgili olmaz vurur geçer. net.
  10. sevgilim yok çünkü hebele ve de hübele asdhkjasd

    @abi youreads'e ilişki durumu gelsin istiyoruz. böyle zor oluyor sevgili olmadığını belli etmek. gerekçe falan göstermemiz gerekiyor.