1. yılların online dvd kiralama ve sonrasında online dizi-film içeriği sunan abd'li servisi. bugün itibari ile türkiye'de de hizmete başlamışlar.

    türkiyede başlayınca türkçe altyazı da bekledim haliyle ama henüz böyle şey yok. ingilizce altyazı ile izleniyor ancak. en azından amazon fire tv'de göremedim türkçe altyazı. haliyle bu şekilde yerli yasal olmayan dizi film sitelerine, garip ama hem içerik açısından da, rakip olamazlar. tek artıları temiz arayüz, hızlı içerik akışı.

    evvelden ücretsiz deneme sürümü kullandığım için mecburen normal üyelik yaptım. hd içeriği 10 euro istiyor. iki kişi birleşip üye olabilir.
  2. türkiye dahil 130 civarı ülkede yayın yapmaya henüz daha yeni başlamış bir servistir. ilk başlarda içeriğin aşırı az olması nedeniyle bende büyük bir hayal kırıklığı yaratmış olsa bile, zamanla bu servise olan ümidim artmıştır.
    şimdilik benim için takdir edilmesi gereken yanı içeriği değildir. fakat streaming hızı beni oldukça etkilemiştir. cihaz olarak playstation 4 kullanmaktayım, internet 16mbps hızında iken 1080p kalitede dizi-filmi hiç duraksama yaşanmadan, görüntü kalitesi hiç bozulmadan izleyebiliyorum. malum ülkede adil kullanım kotası diye bir saçmalık var, fakat netflix'in 3mbps hızda göstermiş olduğu performansa inanamadım; video ilk 1-2 dakika düşük bir görüntü kalitesinde devam ettikten sonra 720p kalitesine sabitlenip hiç duraksamadan izlenebilmektedir. oysa ki aynı internet hızıyla youtubeda 240p videonun kastığına şahit olunmuştur.
  3. blue tv’den çok da farklı olmayan ve türkiye sürümünde pek önemli bir arşivi bulanmayan sıradan bir film izleme sitesi.
  4. yasal olması ve kul hakkına girmeden eğlendiğiniz gerçeği en büyük avantajları. öte yandan mevcut fiyat politikasının ülke satın alım gücüne göre ayarlanması ve tr için içeriğin geliştirilmesi elzemdir.
  5. house of cards'ı digiturk'e verdikleri için türkiyede yayınlamamaları ve türkçe altyazı eksikliği nedeniyle uzun bir süre uzak kalacağım platform.
  6. 2016 mayıs sonu, haziran başı civarlarında kapsamları bir türkçe altyazı ve dublaj seçeneği sunmaya başlayacak olan online film ve dizi içeriği sağlayıcısı.
  7. torrent ve diğerlerine veda ederek geçen ay kaydolduğum platform. taa ki house of cards'ın 4.sezonunun listelenmediğini görene dek. canlı destekten aldığım bilgiye göre de ne zaman geleceğine dair bir bilgi dahi yok. az önce iptal ettim üyeliğimi.

    yasal içerik kullanmak istiyorum ve bunun için belirli bir meblağ ödemeyi kabul ediyorum. ancak bu zamanda para verdiğim yasal içerik sağlayıcısı, kendi ürününü bana sunmakta korsan dünyasından daha geride ise, üzgünüm.