1. adil kullanım kotası gibi bir saçmalığa sahip olduğumuz sürece
    ülkemizde sadece netflix değil hiç bir üçüncü parti streaming hizmetinin-üçüncü partiden kastım internet sağlayıcı'larının kendi hizmetleri dışında.- yaygınlaşacağını düşünmüyorum. bu şartlar dahilinde ttnet'in tivibu için yaptığı kotaya ve adil kotaya dahil edilmeyen data ve günlük internet kullanım hızını etkilemeyen altyapı gayet iyiydi ama içerik olmayınca da altyapın önemi kalmıyor. çok doluyum efendim bu konuda. sen kullanıcının adil kullanım diye hızını düşür, ama fahiş fiyata sattığın hizmete 7/24 1080p içerik sağla öyle mi?
  2. yayın lisansını satın aldığı yapımların güncel bölümleri için anlaşma yapmayıp eskiden çekilen bölümlerini yayınlayan, ülkemizde oldukça yaygın bir kültür olan online yayıncılığın lisanslı versiyonu.

    ilk 5 aylık abonelik süremde ios ve tizen uygulamalarını beğendiğim hatta kalite ve stream açısından sorun yaşamadığım servis. kendi yayımcılığını yürüttüğü yapımlar dışında yayın için mücadele etmeyip portfolyosunu genişletmeden stabilitesini koruyup yoluna devam eden servis.
    ilgaz
  3. turkiye lansmani merakla beklenen platform. ucreti yerellestirilecek sanirim, bir de bize ozel dizi tanitilirsa degmeyin keyfime. ozellikle leyla ile mecnun surprizi yaparlarsa.
  4. hd kalitedeki üyelik seçeneğine enpara.com kampanyası ile üye olduğum çevrimiçi platform. şu aşamada içerikten memnunum, filhakika diğer ülkeler kadar zenginleşmesi için bu pazardan para kazanmaları gerek kanısındayım.
  5. 1 ay ücretsiz deneyebileceğiniz dizi-film izleme platformu. ilk hafta izlenimim şu yönde: dizi bakımından içerik ne kadar zenginse film açısından da o kadar fakir durumda.
  6. bu vodafone da 3 ay kullanım ücretsiz fırsatı var bakalım deneyeyip görücez nedir olayı
  7. indirip izleme seçeneği ile spotify'ın dizi/film platformu olmuştur. şahane olmuştur.
  8. gecen mayis ayinda ucretsiz bir aylik deneme hakkimi kullandiktan sonra iptal etmistim. odeme methodu olarakta paypal kullanmistim. neyse aradan uzun bir sure gecti. gecenlerde amazon kredi kartimin dokumunu incelerken bu ocak ayinda 12 dolar bir netflix harcamasi gordum. neyse hemen musteri temsilciligne durumu anlatip iademi aldim. nasil olur diye dusunurken aralik ayinda da 12 dolar kesildigini fark ettim ve bu amazon kredi kartimin bilgilerini kesinlikle hicbir yerde paylasmadim sadece amazondan yaptigim alisverislerde kullandigim bir kart ve bir seferde ucak bileti almistim thy'dan. tekrar iletisime gecip durumu duzelttim ama neden cekim yapildigi, bilgilerime nasil ulasildigi konusunda bir cavap alamadim cunku onlarda bilmiyorlar. kartimin bilgilerini sistemlerinden kaldirip bloke ettiler ama benim icime bir kurt dustu. aktif olmayan bir hesaptan, bilgileri verilmemis bir kredi kartindan odeme alinmasi akla mantiga sigmiyor. sanirim amazon kartimi degistirecegim bu olaydan sonra.
    dost tavsiyesi her ay kredi karti dokumlerinize dikkatlice bakin siz farkinda olmadan yapilan kesintilerin zarari cok oluyor.
  9. çok kaliteli yapımları ile ve özellikle izleyicisini bir bölüm için aylarca bekletmeyip tüm sezonu hızlıca sunmasıyla fark yaratmış bir oluşumdur.