1. türkiyenin narcos yeni sezon videosunu izlerken gülmekten ağladım.
    hayatımda tanıdığım en değişik insan olan tur rehberimiz metin abiyi oynatmışlar adamlar ( o aile babası olan )
    elinden viskisi, çikolatası eksik olmayan adamı çay bardağı ve elinde tv kumandasıyla görmek çok ilginç oldu benim için
    wtf
  2. anasayfaya bakınca insanın gözü doyuyor evet çok fazla içerik var, ama şöyle oturup bir kaç sezon izleyebileceğim dizi bulamıyorum. hbo insanıymışım sanırım. şimdilik sadece çizgi film ve belgeselleri izleyebildim.
  3. kendini bayağı iyileştirmeye başladığı söylenen dizi/film izleme platformu. iyi hoş da vikings bile daha 4. sezonda gözüküyor. oysa 5. sezon bile bitti. dahası, bazı eski klasikler bile yok (türkiye içeriğinden bahsediyorum).

    ha, güzel mi güzel tabii. rtük buraya da el atmaz da bu günleri de aramayız umarım.
  4. Altered carbon dizisinin tanitiminda melik duyar’i oynatmislar. Video

    Abi nerden akliniza geldi ya. Bir neslin hafizasinda hala posterity, greedy gibi kelimeler varsa bu adam yuzundendir. 90larda cocuk olup melik duyar hafiza setleri ile tanismamis var mi bilmiyorum ama netflix turkiye reklam isinde cigir aciyor. Hedef kitleyi nereden vuracagini biliyorlar. Stranger things deki saadettin teksoy reklami ile yukselttikleri citayi kolay kolay dusurmeyecekler eminim.
  5. vizyondaki bir filmi internetten legal yollarla yayınlayarak sinema sektöründe yeni bir dönemi açmıştır. şimdi onlar düşünsün dediğimiz bir nokta. (onlar: filmden önce 35 dakika reklam koyanlar, fahiş fiyatlarla bilet satanlar vs)
    abi
  6. saçma sapan yapımların salonları domine etmesinden dolayı kendisini gösterecek yer bulamayan eserler de izlenebilse dadından yenmez. en azından hem bir şeyler için uğraşan insanlara destek olmak ve benzer yapımlar için alan yaratmak hem de bu tekellere gözdağı vermek ne iyi olurdu yahu.