• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.29)
new girl
dizi, sevgilisinden yeni ayrılmış bir genç kız olan jess day'in 3 erkekle aynı eve taşınmak zorunda kalmasıyla başlıyor ve insanlarla ilişkileri konusunda pek başarılı olmayan bu hanım kızımızın kendini geliştirme serüvenini konu alıyor. başrolde zooey deschanel var. onun ev arkadaşlarından ilki coach'u damon wayans jr., diğeri nick'i jake m. johnson ve sonuncusu schmidt'i max greenfield oynuyor.


  1. pek beğeneceğimi düşünmüyordum "nasılmış, bir bakayım" derken, bayıldım. bunda nick miller karakterinin etkisi büyük tabi
    şu sahneyi her izleyişimde gülüyorum.
  2. şirin bir introya sahip ve sırf jess karakteri için bile izlenesi dizi
  3. durum komedisi yılışıklığı ile fantastik absürtlük arasında ince bir çizgide gidip geliyor. bazen aşağı düşse de saykedelik diyalogları var.
  4. her karakterini ayrı ayrı seviyorum.
    !---- spoiler ----!

    ama son sezonda gelen megan fox'a alışamadım. kafamda ne adı oturdu nede tipi. kadının oyunculuğu zaten vasat hiç güldürmüyor etrafındakilerle sahneleri kurtarıyor resmen. bide aralarında çok absürd duruyor. sanki uzaydan gelmiş kadın. üstelik jess'in yerini odasını almış olmasına çok içerledim. he bide nickle kırıştırmaları nickin ona bağlanması falan çok ucuz gözüktü. daha geçen sezon sex mug'ı çöpten almaya kalkan bide jess yerine suçu üstlenen adam bu sezon pat diye yeni birisine tutuldu. hiç inandırıcı değil. kimse kusura bakmasın o dizi zoey deschanelsiz olmaz. zaten dizinin adı direk ona bağlı. allahtan yeni bölümde jess gelmiş daha izleyemedim ama go home megan fox!

    !---- spoiler ----!
  5. eglenceli.

    cok eglenceli.
  6. - roar eşliğindeki kavga sahnesi
    - kasik ağdasi sahnesi