• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.11)
now you see me 2 - jon m. chu
dört atlı yeniden ortaya çıkar ve imkansız bir görev için bir teknoloji dehası tarafından kaçırılırlar.


  1. olmuş diyebileceğim film. sanırım 2 sahnede nefesim kesildi. olaylara bakış açısı ve resmen izleyicilerle alay etmesi ilk filmiyle beraber favori filmlerim arasında yer aldı.

    izleyin, izlettirin.

    !---- spoiler ----!

    o kart sahnesi yok mu, o kart sahnesi...

    !---- spoiler ----!
  2. ilk filmden çok aşağı kalmamış, yine doyurmuş. bu sefer ki final sahnesi ilki kadar süper değildi ama yine de başarılıydı. izlemeden önce olmamış, beklentiyi karşılamamış gibi eleştiriler duymuştum, yersiz olduğunu düşünüyorum. gayet de olmuş.
    abi
  3. ilk filmdeki bazı soru işaretlerini giderdiler. kısmi bi cevap filmi sayılabilir. harry potter olarak tanıdığımız daniel radcliffe kendi rolünü güzel oynamış. lizzy caplan bu filme daha çok yakışmış. woody harrelson zaten iyi bi oyuncu. castdan yana filmin bi sıkıntısı yok diyebiliriz. yalnız.. yalnız gösterileri nasıl yaptıklarını açıklamalarına rağmen asıl açıklanılması gerekenleri havada bırakmaları olmamış.
    !---- spoiler ----!

    yağmur gösterisi, yağmur gösterisnden sonra suyun içinde kaybolma vs. vs.

    !---- spoiler ----!

    filme puanım 8/10
  4. serinin ruffalo'ya rağmen beğenemediğim devam filmi. efektlerin dibine vurmak şaşırma faktörünü artırmıyor, atlas'ın son şovda yaptığı yağmur taneleri olayı görsel açıdan şov ok ama justin timberlake klibinden ne farkı kaldı filmin o zaman. iskambil kağıdı sahnesi diyelim, hadi filmin en izlemeye değer sahnesi olsun, onca numaradan sonra odadan çıkışta cüzdanı geri veren adam tam x-ray girişinden önce neden uzatıyor cüzdanı, alarmın cüzdan nedeniyle öteceğini bu kadar salakça kurgulamak zorunda mısınız? the eye denilen gizli grubun diğer üyeleri sadece bi ana bi oğul (ya da ilişki boyutları her neyse), uzakdoğulu iki tip midir?
    valla, sonuç olarak filmde en çok şaşırdığım şey teyms nehrinin tems şeklinde okunuşu oldu; bu size de ilgi çekici geldiyse gidip tahmini 10 sefer dinleyebilirsiniz.
  5. türkçe'ye acaba nasıl "sihirbazlar çetesi" olarak çevrildi diye düşünmeden edemiyor insan.
  6. muhtemelen devamı gelecek olan serinin ikinci filmi. hem aksiyonlu, hem merak uyandırıcı hem de oyunculuğun leş olmadığı bir film olmuş ilki gibi. umarım kaliteyi düşürmeden devam ederler.
  7. torrentte kaliteli bir sürümünü bulmak için günlerdir dolaşıyorum. bu yıl merakla beklediğim fimler arasında. olumlu yorumları okumak daha da sabırsızlandırıyor.