1. kampanya ilk başladığında imzamı atmıştım, hâlâ yeterli sayıya ulaşamamış olmak üzücü açıkçası.
    aslında bu kampanyayla ilgili daha üzücü şeyler var ya, onlar da benim içime dert olsun artık...
  2. hangi mallar böyle bir kanunu yaptılar
  3. 'sadece 10.000 kişi kaldı' cümlesini barındıran isteğiyle güldürmüştür lakin bu benim oy vermeyeceğim anlamına gelmez. ampüle basıyorum. veya at'a mı bassam?
  4. sosyal medya hesabım üzerinden de duyurarak imzamı attığım kampanya. sade vatandaşa yasalar derler, kodomanlara yasalar çıkartırlar. neyse susayım ben.
  5. imzamı attığım kampanya. yasalar insanların hayatını mahvetmek yerine kolaylaştırmalı.
  6. bir imza da bir imzadır diyerek destekliyorum.
  7. yasli bakim evleri ile engelli rehabilitasyon merkezleri farkli kurumlardir. calisani, verilen hizmeti ve giris sartlarinin farkliligi anlasilabilir bi durum. yasalari elestirmek anlamsiz. biri daha cok bakim uzerindeyken diger egitim ve rehabilitasyon hizmeti verir. ikisinin bereber verildigi bir kurum duymadim ama bazi kampusler iki kurumu da beraberinde barindirabilir. bu iki kurumun bir arada oldugu bir sehre nakil yapilabilir bence. kabul edilebilir bir istek ama ulkedeki isleyis farkli calisiyor. bu imza kampanyalarinin da ise yaradigini henuz duymadim sadece bir farkindalik olusturur.
  8. mesajınız var gençler
    "
    Merhaba sevgili arkadaşlar,

    2 ay kadar önce size Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın benim ve benim durumumda olan binlerce ailenin problemini çözmek için çalışmalara başladığını yazmıştım.

    Bakanlıkla yaptığım son görüşmede artık çalışmanın son haline geldiği ve imzaya sunulmak üzere olduğu müjdesini aldım.

    Sizlerin imzalarıyla bu kadar kısa sürede böyle bir şeyi başarabilmeye yaklaştığımız için ne kadar mutlu ve umut dolu olduğumu anlatamam. Verdiğiniz destekle bu düzenleme hayata geçtiğinde yaşamı pozitif olarak değişecek engelli çocuğu olan binlerce aile adına size ne tekrar teşekkür etsem az.

    Uygulama hayata geçene kadar kampanyamızı desteklemeye ve sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmaya devam edin lütfen.

    Hepinize sonsuz teşekkürler,

    Gevher Kara"
  9. yaşasın kötülük nickli kardeşimizin iyilik yapması kadar ironikti hayat .
  10. Şimdi mail geldi bana kampanya başarıya ulaşmış. change.org