• youreads puanı (7.00)


  1. sosyal düzenin çarpıklığından doğan bir manifesto adeta.saygın kişiler olarak adlandırılanların ne kadar iğreti verici ve soytarı bir hüviyette olduğunun düşüncesi.geriye kalanların (!) yani hayatı kazanmak için didinip duranların, sefalet içinde yaşayanların devriminin musikisi.

    lakin sözcükler ve klip kargaşanın habercisi.kişilerin çaresizliği son raddeye gelse dahi kazanmanın böyle bir senaryodan geçmesi maalesef ki keyfiyetçiliğin göstergesi.

    silahını al ! silahını al !
    sloganının silah gücünü elinde bulunduran her bireyin çıkıp keyfine göre birilerini vurma düşüncesini vermesi pek olanakdışı değil.

    eleştirel aklı devreye dahil etmesi bakımından muazzam bir musiki iken, o zenginliği ve refahı ele geçirmek için her yolun mübah olduğunun gösterimi ruhları karanlık ormanların kalbgahına yönlendirebilir.

    aynı zamanda vilfredo pareto'nun seçkinlerin dolaşımı nazariyesi musikinin öngörüsü. paranın kaptanları paranın değerli olması ile söz sahibidirler. ancak kafalarında silah dayalı iken o para bütün işlevini yitirir. ve yeni seçkinler silah zoru ile iktidara gelirler. bu tarz bir güçle gelenler asla bu iktidardan vazgeçmez ve önceki para kaptanları ne iseler yeni silah kaptanları da onlar gibi olacaklardır.(aslanlar ve tilkiler yer değiştirmek için vardır, devrim için değil.)