1. tam da bu zamanlarda ülkenin adeta çomarlande dönüştüğü bu günlerde baskı ortamının artacağı önümüzdeki günlere hazırlıklı olmak gerektiğinden kendisini aydın olarak gören, dünyanın eriştiği insanı yaşam normlarını siyasi ve ekonomik olarak hakettigini düşünen, insan hakları ve demokrasi konusunda ortak paydada buluşmuş olanların etnisite, mezhep, din, dinsizlik ayırmadan gerçekleştirmesi gereken hadise. yoksa çok canımız yanacak ve egoistçe de düşünülse sıra bize gelecektir.
  2. iktidar tarafından desteklenmiyorsanız, terör örgütü olarak mimlenmenize neden olacak eylem.
  3. yanlis olandir. ayni avrupada oldugu gibi, tek tek vurmak gerekiyor, savas kazanilmasada, huzur kacirtma, arada bir altlarina sicmalarini saglamak, yeterli.
  4. örgütlenmek için muhaliflerin daha namusuna canina kast edilmesi gerekiyor herhalde geç bile kalinmis eylem.twiiterda orgutlenmeyle baslayabiliriz.
  5. türk halkı için hem iyi hem kötü tarafları barıdıran bir eylemdir. hızını alamayıp viyanaya dayanacaklar az kaldıı..
  6. her geçen gün gerici yobazların baskısı altına giren toplumda, yaşamak için gerekli olandır.

    geçtiğimiz günlerde akp'nin nasıl toplumsallaştığını görmüş olduk. böyle bir gücü ancak ve ancak örgütlü bir güç alt edebilir. iktidarın topluma göre şekillendiğini var sayarsak, olayların bu raddeye gelmesine ortam hazırlayan, biz yurttaşların da payı vardır.

    bugün, fransa komünist partisi (fkp) sapma yaşamış olmasına rağmen örgütlü bir toplamla büyük bir yaptırım gücüne sahiptir. halkın gücü böyle noktalarda ortaya çıkar.

    iktidarın paranoyası evde oturan insanların ne yönde hareket göstereceğidir. sınıfını bil safa gel!
  7. böyle bir zamanda iktidara karşı yapılan bir örgütlenme sonucunda ''terörist'' ilan edileceği unutulmamalıdır.

    (bkz: 15 temmuz 2016 darbe girişimi)