• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.40)
parks and recreation
parks and recreation, başrolünü amy poehler'ın oynadığı, nbc'de yayınlanan, komedi dizisidir. amy poehler'ın indiana eyaletinin gerçekte var olmayan pawnee kasabasında park ve bahçeler departmanı'nda orta seviye bir bürokratı oynadığı, ofiste ve kasabada geçen olayları konu almaktadır. dizi, ilk olarak 9 nisan 2009 tarihinde yayınlanmıştır.


  1. the office amerikan versiyonunun yapımcılarından greg daniels ve michael schur'un elinden çıkma bir başka mükemmel dizi. the office ile aynı tarzda, belgesel, mockumentary havasında çekilmiştir. gerçi the office bu hava gayet belirginken, parks and recreation bir belgesel çekildiğinden hiç bahsetmemiştir, bu açıdan havada kalmaktadır. 7 sezon sürmüştür. aynı the office'teki gibi birbirinden ilginç karakterlere sahiptir, the office gibi başarılı olmasının sebebi kanımca budur.
  2. dizideki tom haverford ve jean ralphio gelmis gecmis en iyi dizi karakterlerinden birileridir bence.bu iki karakterin ayri bir dizisi bile olmali.
  3. o kadar başarılı bulmadığım komedi dizisi . daha çok fındık fıstıklık bir dizi olmuş.

    spoiler sayılmayan spoiler

    !---- spoiler ----!

    devamlı dalga geçtikleri, ezikledikleri jerry/garry'nin aslında hepsinin istediği hayatı yaşaması dizinin en büyük ironisi bence.

    !---- spoiler ----!
  4. jean ralphio değil de ron swanson gelmiş geçmiş en iyi karakterlerden biri olabilir, zira jean ralphio ne zaman görünse ayar oluyordum.

    izlediğim en iyi komedilerden biri.