1. geçen haftadan beri bir geri sayım halinde olan dergi. önceki sayıda son dört yazıyordu bu sayıda son üç. henüz mahiyeti sızmış değil.
    one
  2. geri sayım sonrası boyut, kısmen içerik ve fiyat değiştirmiştir.

    bizdeki muhafazakar yapı nedeniyle herhangi bir değişikliğin eleştiri almaması çok zordu, öyle de oldu genel itibarıyla ama ben yine beğendim. haftalık bir mizah dergisi olarak üzerindeki emek 4 tl'den çok daha fazlasını hakediyor tabi ama bir şekilde herkese ulaşması, ulaştırılması gerekiyor.

    sadece penguen değil okuduğumuz dergileri ^:arşivlemiyorsak^ metroda, metrobüste, duraklarda, kantinde bırakmaya özen göstereim. birilerinin eline geçecektir.
    one
  3. bir "uykusuz" kalitesinde değildir.
  4. ne ablanın ıslak keki..ne annenin poğaçası..gurbette özlem duyulan dergidir..
  5. kaliteli bir dergi olan uykusuz dergi'den kaliteli olan dergidir.
  6. dergiyi düzenli takip etmeme sebep olan çizerlerinden özer aydoğan, mustafa satıcı ve m. kutlukhan perker'in birkaç haftadır çizmediği mizah dergisi. semra can da artık çizmiyor. yeni çizerlerin çizgileri ve esprileri aynı tadı vermiyor, o sebeple sıradaki şarkı o deneyimli çizerlere gelsin: (*:geri dön)
  7. özer aydoğan'ın uzun süredir çizmeyi bıraktığı dergidir. son çizer ve dergi yapısı değişiklikleri ile yollarımız ayrılmıştır kendisi ile.
  8. her hafta olmasa da her ay dr'de bir dergisini alırım.eğlenceli mizah dolu karikatürler var.erdil yaşaroğlu çizim ve mizah seviyesiyle bir adım öne çıkan favorim.okuyun saçma espriler yapmaya utanırsınız artık.
  9. son 4