1. john berger okumayı ve derin futbol izlemeyi aynı hayata sığdırabilmiş metalurji mühendisi youser. tıpkı ahmet hakan sevgisiyle nazlı ılıcak nefretini aynı kalbe sığdırdığı gibi...

    renklisin pireli, renklisin.
  2. radyo yayınları için plak koleksiyonundan özel kayıt alıp dijitale çeviren hasta ruhlu youser. neyin hazırlığı bu? biz bu kadar kıymetli miyiz?

    not: birazdan 9 yıl aradan sonra sesini ilk defa duyacağım.
  3. güzel insan, kaliteli youser.
  4. fotoğraf konusunda epey yetenekli youser.
  5. ilk defa girdiğim youreads fm de hoş parçalar yayınlayan insan.
  6. okuyor, geziyor, fotoğraflıyor, güzel de laflıyor.. güzel çalmasından hiçç bahsetmeden olmaz. geçen hafta her yanımızı saran buhranla ayağının tozunu henüz atmışken üzerinden, dehşet güzellikte bir gece yaşattı bize seçtiği parçalarla. bayıldığım derin müzik bilgisiyle o'nu tanıyor olmaktan çook memnunum. tembel adam'la güzel bir ikili oluyorlar bir araya geldiklerinde; hani gülmekten yüz kaslarımı hissedemez oluyorum.

    bu arada bu bir çağrıdır pireliii.. geçen haftanın tadı damağımızda kaldı..
  7. sevdiğim samimi bulduğum iki djden biri. tünelde olmasamda yayınları dışarıdan dinlemekteyim.
  8. oooo yayını var alırım bı dal dediğim dicey kişisi.
  9. bitkilerin tozlaşma ile çoğaldığını sanardım, baskı ve lobicilikle yapmak da mümkünmüş. baskı ve lobicilik yönteminin ilk ürünlerinden; eski emektar youser, yeni lâle, yepyeni feminazi kurbanı...

    (bkz: feminazi)

    edit: sözcükler marifetiyle dokunduğu doğrularla epey insanın kuyruğuna basmış olsa gerek, nick altına yazılan her olumlu giri zülfiyare dokunmaktan öte "kuyruğa basıyor".
  10. sahalara dönmüş, özlemiştik. hoş gelmiş.
    giden, giderken üzmüyor da geri gelince bir sevindirik oluyor insan. çok da sevinmedim hemen gubarmasın tabii...