pkk




  1. ele başları yakalanır yakalanmaz "ama benim annem türk, bırakın sizin için çalışayım" diye ağlayan, sözde haklarını savunduğu kürt kadınlarına 544 sayfalık "nasıl yaşamalı" adlı kitabında, "kürt kadınların vücutları ölgündür. pis kokarlar, soğuk ve biçimsizdirler" diyerek hakaret eden, korkak ödlek bir heriftir. zaten örgüt gerilla savaşından çok sivil öldürür. altlarında etek yüzlerinde peçe, nerede savunmasız var ona saldırırlar. sivilleri kendilerine kalkan yapmayı adet haline getirmişlerdir. genelde 12-13 yaşındaki bebeleri zorla ailelerinden koparıp dağa götürür, kızlara tecavüze edip alem yapar, erkek çocuklarını da zorla eylemlere sürüklerler. kendilerine işçi partisi diyerek işçilerin, gerilla diyerek gerçek gerillaların isimlerini lekelemekten başka bir halta yaramazlar... esas orjinleri kürt değil ermenidir. asala bittikten hemen sonra devlet destekli kurulmuş olan bu örgüt, finansını yabancı kaynaklardan ve en çok da uyuşturucudan sağlar. kendi içlerinde bile bin parçaya bölünmeyi başarmış bir örgüttür aynı zamanda... kimse kimseyi sallamaz... çünkü tamamen eğitimsiz bir güruhun bir araya gelmesi ile oluşmuşlardır. örgüt içinde azıcık güçlenen kendini bir şey sanmaya başlar. kısacası cahil katiller topluluğudur.
  2. başlığının siyaset kategorisinde olması ile ülkemizin artık ne hale geldiğini açıkça gösterir halde olan örgüt. terör örgütü.
  3. dilimizde tüy bitti ama tekrarlayalım: "Terör bir yöntemdir. Yöntemin örgütü olmaz; örgütün yöntemi olur. Başka deyişle terörün örgütü yoktur, örgütün terörü vardır."

    (bkz: http://youreads.net/yorum/17340)
    mutlu
  4. bölgede bazı dış güçlerin maşalığını yapan terör örgütüdür.kürtçe bilmemesine rağmen kürt milliyetçiliği yapmaya çalışan zavallılardan oluşur.ne beslediği ideoloji ne de dünya görüşü olarak iki cümleyi bir araya getiremeyen ama yollara mayın, bomba döşeyerek bir sonuç almayı uman cahiller topluluğudur.

    ''terör silahla bitirilemez, sonuç alınamaz'' şeklinde düşünenler için şunu söylemek istiyorum.silah ile sonuç almış bir terör örgütü var mıdır? hayır !
  5. bir terör örgütü.

    edit: birilerinin zülfiyarine dokundurmuşum,iyi olmuş.
  6. işçi partisi ile alakası olmayan partidir. sol bir hareket değildir tam aksine kürt milliyetçisidir. var olan bütün sol oluşumlara da zarar vermekte olan partidir.
  7. dünyanın görüp görebileceği en aşağılık terör örgütlerinden birisi.
  8. marksizm arkasina siginip eli kanli eylemlerden uzak durmayan teror orgutudur.

    bir de demokrasiden bahsederler.

    utanmalari yoktur, hainlikleri diz boyudur.

    hic olmayacak bir hayalin pesinde bazi kesimlerin masalaridir.

    40 tane igrenc tanimin ayni anda karsilik bulabilecegi bir orguttur.

    kisacasi teror orgutudur.
  9. nato'nun bölgeyi dizayn için kullandığı oyuncağı/enstrümanıdır. yaptıkları ve söyledikleri her şey, amerikan emperyalizmine direkt hizmet etmektedir.
    ttsr
  10. bir sol hareketin, hatta herhangi bir hareketin aksine, işine gelen kesimler tarafından kullanılan bir piyondan başka bir şey değildir. fazla şey yapmamak lazım.