1. ülkemizde makul fiyata satılan güzide ve adı gibi popüler bilim dergisi. gıda ve enerji problemleri,uzay ve fizik konularında ilgi çekici makaleleri kendi dilimizde okumamızı sağlar
    eh
  2. gördüğüm kadarıyla her yerde ucuz bir dergi. amazon'da yıllık 12 dolar üyelikle satılıyor. okuması eğlenceli, çok kasmayan bir dergi. epey de incedir. bir çok kişi tarafından tek seferde okunup bitirilir sanırım.
  3. bu derginin arşivini tutuyorum. içinden esinlenip süzdüğüm fikirler süreçteki projelerimde yaratıcılığımın artmasını sağlamıştır. teknoloji ve yazılım dergilerinde bile dokunmak daha farklı kılıyor anlayışı. elimle dokunmak istiyorum kodlara, derleyicilere.. oyşşş
  4. 4 tl'ye civarı ücreti ile (3.90) dünya'da olup biten son gelişmeleri evinize kadar getiren ve bunları sade ve anlaşılır bir dilde aktaran yıllık aboneliğimin olduğu dergidir. bu ülkede son derece geri kalmış modern bilimi ve unutulmaya yüz tutmuş popüler bilimi tekrar hatırlamak ve bir şeyler üretmek için insana yeterli bir imkan sağlar.
  5. bilim teknik in teması sarmadığında aldığım dergi

    ucuz

    fiyatına uygun bir biçimde tasarım (kasarım) da ucuz

    fakat haberler takibe değer
  6. tek bir sayısından yola cıkarım yaparsak içeriği bir teknoloji kataloğundan daha dolu olması gereken dergi. teknolojiden kastım son kullanıcıya yönelik zımbırtıların afişesinden uzak durmalılar: gpsli botlar, kırılmaz telefon ekranı, neon vibratorler vs... yoksa ayın kapak güzeli olarak hadron çarpıştırıcısı bile görmeye varım.
    abrek