1. demirtaş tarafından ilan edilmiş. bakalım ysk cevap verme tenezülünde bulunacak mı? bence bu konunun üzerine ana muhalafetinde gitmesi lazım. öyle yabana atılacak bir şey değil bu. tabi öncelikle kılıçdaroğlu efendinin bilinç uykusundan uyanması gerekli. ne diyelim bu mübarek ramazan ayında allah'ım kılıçdaroğlu'nu uyandır. ona dirayet nasip et. ve amin.

    haber linki

    edit: bazı bazı ironi
  2. boşuna başkanlık sistemini istemiyor. o zaman sesimizi iyice kısıp, o dipyolamayı dürüp... neyse.

    bize burdan da ekmek yok. :/
    ozumm
  3. Diploma olması ya da olmaması bir şeyi değiştirmeceğini benim gibi bir çok youser biliyordur. Akp seçmeni bu gibi mağduriyetleri fırsata çevirdiğini defalarca gördük. O yüzden pek kasmaya gerek yok.

    Maksat gönlünüz hoş olsun diye Marmara üniversite diploma hakkında duyuru yayınlamıştır. Şahsen hepsini okumadım! Bir önemi yok. Açıklamanın uzun olması, bu denli basit bir soruya he ya da yok demekten ziyade makale gibi yazıyla cevap vermesi bunu ispatlar biçimde sayılmaz mı!

    Erdoğan’ın diplomasıyla ilgili tartışmaların odak noktası, Erdoğan’ın mezun olduğu bölüm ve fakültenin o tarihte var olmamasına ilişkindi. Duyuru da bununla ilişkin.

    Sonuç olarak kadın haklarına saldıracaklarına delalet eden haberdir. anneliği reddeden kadın eksiktir.