1. ülkedeki nefret boyutunun nerelere yol açtığını gösteren bir durum. göya islam hoşgörü dini falan derler ama bunun gibi yobazlar sayesinde insanların içerisinde neler beslediğini görebiliyoruz. orada kimsenin birşey yapamaması normal, çünkü birincisi insanlar böyle birşeye alışkın değil, diğer sebebi de tahminimce kavga ile pek ilişkili olmayan normal gençler.

    ülkenin her yerinden cehalet akıyor resmen.

    son olarak twitter'da #cumartesi21decihangirdeyiz hashtag'i ile bugün bu olayı protesto edilmesi için bir çağrı yapılıyor. akşamına orada olacağım bir aksilik olmazsa..
  2. ramazanda kapalı mekanda alkol almak yasak ama mekan basıp adam dövmek serbest öyle mi? geçiniz efendim, geçiniz. bu ülke kendini allah zanneden insanlar yüzünden gitgide yaşanmaz olmaya başladı
  3. dukkan sahibi koreli kiraciyi cikarmis yazik adam hungur hungur agliyor.ramazanda alkol tuketmek gunah ama bir insanin ekmegiyle oynamak gunah degil degil mi? bilmiyorum sucumuz neydide bu zaman dilimine denk geldik
  4. gün geçmiyor ki ülkede bir rezillik daha yaşanmasın. anlamak gerçekten güç ne ara bu kadar insanların yaşantılarına tecavüz edebilecek kadar gözü dönmüş yobazlar bu ülkeyi işgal etti. her geçen zaman daha kötüye gidiyoruz.

    sözde müslüman olan bu tek hücrelilerede güzel küfürler hazırladım ama neyse şimdi olmaz.
  5. insan olabilmenin,inançla alakalı olmadığını önce araştıran,sorgulayan bir beyne sahip olmak gerektiğini ispatlayan olaylardan biri.
  6. bu olayın ışid'in ortadoğu'da yaptığı şeylerden farkı nedir? ben argo kullanan bir sözlük yazarı olmak istemem bu yüzden bu olayı eleştirirken kendimi biraz tutacağım. ne ara bu hale geldik biz? sen ramazan'da içmiyorsun diye başkalarına saldırıyorsan eğer, kafa kesen bir militandan farkın yoktur bu hayatta. bu gibi insanları dövsekte akıllanmazlar. akıl diye bir şeyin onlara uğradığını sanmam...
  7. özsaygisi olmayan insanlarin isi..

    ilk yari 3 tane yiyen takima sinirlenip..sinirlerini buraya yansitmislardir bence..hayatinda karsi cinsle iliskisi iyi olmayan insanlarin yapacagi istir..

    kizli erkekli iciyorlardi diye savunma yapacaklar kesin..eminim kendileride oruc tutmuyordur..
  8. ülkeyi tek bir kelimeyle özetlemek gerekse bu kelime 'hadsizlik' olurdu herhalde. kocaman bir 'hadsizlik'iz arkadaşlar biz. üzülüyorum çok.
  9. hiçbir şekilde savunulacak bir tarafının olmadığı video. ülkemizdeki inanç özgürlüğünün kısıtlandığını gösteren kanıt. sanane ulan ramazan ayında ne yaptığım sikik. almış başını vuruyor sağa sola kendini kontrol etmekten aciz insanlar. sen kim oluyorsun da oraya eğlenmek için gidenlerin keyfini kaçırıyorsu ? kimsin ki olom sen ? neyin , nerenin kabadayısısın ? ne olacak şimdi bu adama hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam mı edecek ? eve gidip karısına bastık it oğlu itlerin yuvalarını dövdük diye mi anlatacak ?

    sonra islamı neden sürekli şiddet diye yorumluyorsunuz diyorlar. la ben islmiyet kavgaları duymaktan sıkıldım , kafir lafını duymaktan sıkıldım. adam neden inanmıyorsun inanacaksın! diyerek diğer adamı dövüyor... böyle bir saçmalık hiçbir şekilde kabul edilemez.

    umarım da cezasını çeker o beyaz giyen şerefsiz.
  10. recep tayyip erdoğan tarafından şahsen tezganlandığına dair duyumlar var. bilgi ve belgeler toplanıyor.