1. inançsız insanlar iftar çadırlarına saldırmıyor, camilere saldırmıyor, taciz etmiyor, tecavüz etmiyor. bu adamlarla sizin tek sorununuz sizin gibi olmayışı. yazık, hoşgörü dini bu arada evet. gerçek müslümanlık bu değilciler, lütfen gerçek müslümanlık kavramının günler geçtikçe ne kadar ütopyalaştığının farkına varın.

    tanım: faşist saldırılardan yalnızca bir tanesi
  2. hiçbir şekilde savunulacak bir tarafının olmadığı video. ülkemizdeki inanç özgürlüğünün kısıtlandığını gösteren kanıt. sanane ulan ramazan ayında ne yaptığım sikik. almış başını vuruyor sağa sola kendini kontrol etmekten aciz insanlar. sen kim oluyorsun da oraya eğlenmek için gidenlerin keyfini kaçırıyorsu ? kimsin ki olom sen ? neyin , nerenin kabadayısısın ? ne olacak şimdi bu adama hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam mı edecek ? eve gidip karısına bastık it oğlu itlerin yuvalarını dövdük diye mi anlatacak ?

    sonra islamı neden sürekli şiddet diye yorumluyorsunuz diyorlar. la ben islmiyet kavgaları duymaktan sıkıldım , kafir lafını duymaktan sıkıldım. adam neden inanmıyorsun inanacaksın! diyerek diğer adamı dövüyor... böyle bir saçmalık hiçbir şekilde kabul edilemez.

    umarım da cezasını çeker o beyaz giyen şerefsiz.
  3. nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça.
  4. ülkedeki nefret boyutunun nerelere yol açtığını gösteren bir durum. göya islam hoşgörü dini falan derler ama bunun gibi yobazlar sayesinde insanların içerisinde neler beslediğini görebiliyoruz. orada kimsenin birşey yapamaması normal, çünkü birincisi insanlar böyle birşeye alışkın değil, diğer sebebi de tahminimce kavga ile pek ilişkili olmayan normal gençler.

    ülkenin her yerinden cehalet akıyor resmen.

    son olarak twitter'da #cumartesi21decihangirdeyiz hashtag'i ile bugün bu olayı protesto edilmesi için bir çağrı yapılıyor. akşamına orada olacağım bir aksilik olmazsa..
  5. keske istanbula gitme imkanim.olsaydida bende katilabilseydim etkinlige.ancak toplumsal bir orgutlenme ve tepkiyle bu bagnaz,yobaz guruh durdurulabilir.
  6. ramazanda kapalı mekanda alkol almak yasak ama mekan basıp adam dövmek serbest öyle mi? geçiniz efendim, geçiniz. bu ülke kendini allah zanneden insanlar yüzünden gitgide yaşanmaz olmaya başladı
  7. dukkan sahibi koreli kiraciyi cikarmis yazik adam hungur hungur agliyor.ramazanda alkol tuketmek gunah ama bir insanin ekmegiyle oynamak gunah degil degil mi? bilmiyorum sucumuz neydide bu zaman dilimine denk geldik
  8. kifayetsiz muhterisler güdümünde ülkenin iç savaşa sürüklendiğinin işaretidir.
    bazı beyinsiz aymazlara her şey yolunda görünebilir ama altta kaynayan kazan taşmak üzere ve ışid mantalitesinde çetelerle hamileri bunun başlıca sorumlusu olacaklar.
    ülke kaçınılmaz bir parçalanmaya gidiyor. vatansever olduğunu sananlar bunu bir daha düşünsünler.
  9. çok enteresan monologların geçtiği olaydır.
    insanlara saldıran şey-cisim? her neyse , diyor ki ( konuşabiliyor da enteresan) ;
    -saygı duyucaksınız.
    -sizi içeri sokarım yakarım burayı.
    -yüzlerce küfür anneye eş'e kime denk gelirse.

    şimdi bir daha düşünelim bunu yapan şey-cisim, muhtemelen müslüman olduğunu iddia ederek oruç tutuyor.
    -tuttuğun orucun hiçbir manası kalmadı insanalra şiddet gösterdin,küfür ettin .
    -saygı duymak kelimesini bir şekilde öğrenmişler, bunu sonucunda seninde o insanlara saygı duyman gerekirdi eğer bir beyne sahip olsaydınız. çünkü bu ülkede yaşayan herkes müslüman değil.
    -bu olay ayrıca yeni bir madımak yaratmaya niyetinde olan insanların aramızda olduğunuda göstermektedir.

    not : youreadsteki trol hesaplara saygı duyuyorum. bazen gerçekten komik trolleri bile olabiliyor.hatta birkaçını bir fiil takip ediyorum. ancak insan özgürlüğü,şiddet,ırkçılık,insan hakları gibi ciddi konularda trollüğünüzü bir kenara bırakıp gerçekten tepki vermeleri gerekiyor diye düşünmekteyim.
  10. beyoğlu belediye başkanı da bu olayı aklamaya çalışıp gene mağduriyet yaratmış. şaka gibi.

    iddia ediyorum malum tayfadan biri canlı yayında, milyonların önünde olup olmadık yere birini öldürse; çayıma, ayranıma zehir zerk edecekti bu falancı, filancı diyerek algı yaratsa aklanır hatta kahraman olur.

    geçmiş olsun.

    (bkz: yayında mıyız) ^:yayındayız mal, beynimize kazıyoruz merak etme^