1. Uykusuz gecelerin ve uzun yolculuklarin biricik yoldasi. Uyumakta problem yasayanlara siddetle tavsiye ederim. Asmr etkisi yaratip insani huzurlu bir uykuya hazirliyor. Dinledigin seyleri zihninde canlandirarak uyuyakalmak ne guzel sey.

    En sevdiklerimden birini ilistireyim.
    https://youtu.be/MhEBAFnxkhE
  2. her akşam saat 21:30 da youreads fm'de dinleyeceğimiz oyunların bu haftaki listesi için otlu peynirli'ye, bin yillik kelebek'e ve tiryaki adam'a teşekkür ederiz. youser arkadaşların önerileri var ise mesaj atmaları yeterli olacaktır.

    17 nisan pazartesi..........venedik taciri - william shakespeare

    18 nisan salı....................yediden biri - geart oshleagle

    19 nisan çarşamba........ acımak - reşat nuri güntekin

    21 nisan cuma................durande şatosu - joseph eichendorff
  3. uzun yıllar önce çocuk dünyama nice hayalin kapısını aralayan eski bir radyosu vardı dedemin.

    dedemin elleri toprak kokardı, bereketli toprak. akşamüzeri işten güçten takati kesilince çevirirdi emektar radyosunun düğmesini uzaklara dalar, türküler dinlerdi.

    çocukluğumun en güzel anıları o radyodan dinlediğim radyo tiyatrolarıdır. hele unutulmaz romanların billur gibi seslerden "arkası yarın" adı altında dinlenilmesi ayrı bir güzellikti.

    youreads sayesinde yeniden radyo oyunları ve arkası yarınlar dinlemeye başladım. mutluyum. sanki raskolnikov tefeci kadına giderken çocukluğumun biricik değerli varlığı dedem yanı başımda nasırlı elleriyle saçımı okşamakta.
  4. bekarlar partisi oyunu şu an başladı. john mars'a teşekkürler.
    abi
  5. shakespare'in efsane eseri kral lear, 21:30'da radyo tiyarosu youreads.fm'de.
  6. bugün saat 21.35 te yönetmenliğini kenan ışık'ın yaptığı, sevgi saygı'nın yazdığı büyük uyku adlı radyo tiyatromuza hepinizi bekleriz.

    www.youreadsfm.net
  7. saat 21:30 itibari ile jean-paul sartre'nin "gizli oturum" isimli oyunu ile radyomuzda başlayacaktır.

    http://www.youreadsfm.net/
  8. her akşam saat 21:00 da youreads fm'de dinleyeceğimiz oyunların bu haftaki listesi için tiryaki adama teşekkür ederiz. yourser arkadaşların önerileri var ise mesaj atmaları yeterli olacaktır.

    03.04.2017 : evde kalmış - federico garcia lorca

    04.04.2017 : ezik otlar - necati cumali

    05.04.2017 : antigone - sofokles

    06.04.2017 : imparator jones - eugene o'neill

    07.04.2017 : joaquin murieat'in ihtisam ve ölümü - pablo neruda
  9. uzun ve yalnız yolculuklarda konsantrasyon sorunu yaşamamak için duysal bir uyarana ihtiyaç duyan, ama hareketli müzikten başı şişen, slow müzikte uykusu gelen, bir türlü orta yolu bulamayan sürücüler için harika bir çözüm olabiliyor. youtube'da sayısız eser var. indiriyorsun, kaydediyorsun. yolculukta müzikler bayınca açıyorsun bir tanesini, keyfine bakıyorsun. bedavadan kültürlenmek de cabası. şiddetle tavsiye ederim.