1. şuan ki türkiye cumhurbaşkanı
  2. -o biir başbakan o biir cumhurbaşkanı o biir dünya lideri o biiiiiiiir
    -anlamadım babacım sen hangisinin
    -şşşş sarayda anlatırım ben sana
  3. nobody'nin aksine yaptığı iyi şeyler bir elin parmaklarını geçmediğini düşünüyorum. dönemi öncesi türkiye ve dönemindeki türkiye'yi düşündüğümüzde kaybettiğimiz çok şey var.

    genel olarak 20. yy'ın son 10 yılı ve 21. yy'ın ilk 10 yılı büyük teknolojik gelişmeler getirdi. şansına onun dönemine rastladı yeni teknoljinin getirdikleri.

    tek partili hükümetin faydasını gördü. geldiği ilk 5 sene aslına bakarsan ekonomi anlamında yeni bir şey getirmedi. bir önceki hükümetin son döneminde yaptığı krizden çıkma stratejilerini devam ettirdi.

    asker devletinin sonunu getirdi denilebilir. ama bunu halka vererek demokrasiyi güçlendirmek yerine polis devletini kurdu.

    insanlar artık daha endişeli, gelecek kaygısı daha fazla. zengin fakir ayrımı uçurum olmuş, iş kazaları, cinayetler ( özellikle kadın) ve şiddet daha artmış durumda. ben kendimi geçtim yeni doğacak çocuğum için daha endişeliyim onun sayesinde

    hakkında kötü bir şey yazarsanız sadece eksiyi yemezsiniz. her an tutuklanma tehdidi ile karşı karşıa gelebilirsiniz.hakkında iyi bir şey yazarsanız burada eksi alırsınız ama "büyükler" görürlerse mükafatını mutlaka alırsınız.

    http://www.ntv.com.tr/teknoloji/twitterdan-devlet-adamlarina-hakaret-edenler-icin-ozel-ekip-kuruldu%2cpAMoP3COI0mFYBK7TaGxOQ

    http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/universite-ogrencisi-cumhurbaskanina-hakaretten-cezaevine-girdi
  4. o kadar da kotu biri degil lan aslinda. yani yine berbat biri tamam ama hangimiz degiliz ki? yani o guc bende olacak ve onun yaptiklarini yapmayacagim, zor is. keyfinden yapmiyor sonucta, icgudusel. nerede biraksaydi yine sucluydu, yine sucluydu. yine yargilanacakti, yine yargilanacakti. dolayisiyla hic birakmamak en iyisi. e hic birakmadikca da tabii tepki de cogaliyor dogal olarak. e tepki cogalinca da daha fazla guc gostermelisin mecbur ki korksunlar. boyle boyle iste basit bir liderken, cani bir diktatore cevriliyorsun.

    yani hakikaten tarih diktatorlerle dolu degil mi? e nedir yani diktatorler mi baskan olabiliyor sadece? hayir. cok mantiksiz degil mi? demek ki once lider oluyorsun, sonra aziyorsun, bozuyorsun kendini. boylece baktigin zaman, dunyada lider yok ki elestirilmesin. cani veya hirsiz olarak gorulmesin.

    tabii o zaman da kiyas oluyor. cok calan, cok olduren cok cani olmus oluyor. az calan, az olduren az cani. ama sonucta hepsi cani. hepimiz caniyiz. hepimiz recep tayyip erdogan'iz.

    yok ben degilim diyorsan, vallahi helal olsun moruk. resmen cennetliksin. umarim senin gibi bir liderimiz olur. cunku ben lider olursam, eminim annemi, babami, ablami, abimi, esimi dostumu kayiririm. zengin ederim. torpil gecerim. hatta torpil ne lan, direk ne istiyorlarsa, ne diliyorlarsa, ne arzu ediyorlarsa yaparim. sen yapmaz misin?

    ayrica adriana lima'ya tc vatandasligi verir, kultur bakani yaparim. kate upton'a da disisleri bakanligi. angelina jolie de icisleri bakani olsun bari, hem idris naim sahin'den kapmistir bir seyler nasil olsa. hehe.
  5. ülkeyi 12 yıl boyunca aktif bir şekilde yönetmesine karşın açık bir şekilde gidilen ekonomik krizden sorumlu olmadığını söyleyebilen insandır. zaten bunun sorumlusu yıllardır alınan borçları taşa toprağa yatıranlar değil, mahalledeki bakkal dükkanı işleten orhan abi, berberlik yapan ziya abi ve en önemlisi özel ders veren beste hoca dimi? çünkü parayı onlar yönetiyor.

    aklına eser, bir yasa ile polise adam öldürme yetkisi verir; aklı eser, ülkenin yarısına bacım derken diğer yarısına eşkiya vandal ve çapulcu gibi lakaplar yakıştırır; aklıma eser, paraları sıfırlar...

    ama lütfen! tüm suç paralelin. hep mağduruz biz. eee kim mağdur etti seni? cevap yok. çünkü ortada bir mağduriyette yok. çocukları gemi-cik-leriyle oynar. kızı türkiyede üniversite kazanamadı diye gider amerikada okur ve aynı zamanda bunu yaparken de mağdur olmayı ihmal etmezler.

    eee... biz ne yapalım? 6 aydır toplam 45.000 soru çözdüm. ama sınavda salonunda öğrencilerden birinin telefonu (!) çaldı. sınavdan çıktık. birisi telefonla sınav salonuna girip kitapçık resmini çekmiş. onlardan kontrol yaptık. ve aynı zamanda mağdur etmeyi de unutmak bunları söyleyerek recep beyimizi mağdur etmeyi.

    allah uzun ömürler versin. iyi insandır. çok mağduriyet çekti ama çok çalıştı çook...
  6. ülkede büyük bir olay meydana geldiğinde hep yurtdışında oluyor bu zat. çok enteresan değil mi sizce de?
  7. yeni nesil gençlerin pek sevmediği lider. foşik çünki özğürlüğ kadın hakları falan hanniii.
  8. "adeta kin kusuyor" demiş ya bir gazeteci için. kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. ya kendi yaptıklarını algılamıyor ki bu ciddi bir sağlık sorunu ya da hepimizi neyin ne anlama geldiğini anlayamayacak kadar gerizekalı ve sabah yediğimizi bile hatırlamayacak kadar balık hafızalı sanıyor. aslında ne sanıyorsa pek de haksız değil gibi öte yandan.
  9. şu anda show tvde yalçın çakır'ın yaşlandırma tekniğiyle canlı yayında. isim vermiyor ama iktidar bir yana diğerleri bir yana diyor.
  10. yaşattığı korkunun, yaşadığı korkunun yanında hiç olduğunu kanıtlayan günümüz ebu cehil'i.