1. saat 22:30 da youreads fm de canlı yayın konuğu olacaktır.
  2. youreads moderatörü olan insan. youreads'te farklı bir nicki olduğunu düşünmekle beraber hiç kafa yormadım buna. bir aralar başlık taşımasıyla gündeme gelmiş ve tepki çekmişti. o günden sonra daha dikkatli çalıştığı için bir teşekkürü borç bilirim.

    aynı zamanda eğer bir aksilik çıkmazsa 28 ocak perşembe günü akşamı bona dea ile beraber youreadsfm.net'te olacak.
  3. ilk defa tutarlı davranıp kadın tarafına da ceza vererek takdirimi kazanmıştır. başarılarının devamını dilerim.
  4. hem sözlük moderatörü olan hem de modluğuna gelen eleştirilere cevap verebildiğini göremediğimiz yazar. sebep? vallahi ben de bilemiyorum altan...
  5. efsane bir youser, sözünün eri, helal olsun dediğim, yanaklarından öpülesi. nasıl iyi birisi anlatamam ama nedense ters gidesim geliyor bu yousera. gel de sevme bu mod'u. gecesini gündüzüne katıp çalışıyor. neden? bizler için.

    teşekkürler süpermen diyeeceğim, olmayacak.



    teşekkürler kozmonot!!!
  6. ballardyan çağrışımları olan nick. yazar hakkında malumatım yok.
    sezgi
  7. şimdi baktım eğer istatistikler doğru tutuluyor, çalışıyorsa 428 entrysi varmış.

    400'ü övülen yorum tipinin içine girse, ki o kadar olmamalı, bir sürü moderasyon, duyuru, etkinlik vs vs entrysi de vardır; 400 kitap, film, oyun, bilmiyorum.

    ya çok genç henüz bu kadarına yetmiş yaşamı ya da en azından her izlediği filmi yazmıyor olmalı. sırf aynı kişiyle yan yana ya da whatsapp görüntülü arama açıp penceresini küçültüp eş zamanlı sadece 7-8 ayda öncesinde araştırarak, tarayarak yani seçerek 400'den fazla film izlediğim(iz) oldu, çoğu ingilizce ya da ingilizce alt yazılı.

    izlemesin zaten o kadar bir zaman sonra hatırlamaya çalışıldığında birbirlerine giriyorlar özellikle aynı yönetmence aşağı yukarı aynı oyuncularla çekilenler. yazarak en doğrusunu yapıyor tabii.

    ekleme: yazmayayım yazmayayım diyorum ama tutamayacağım kendimi. film seçimleri daha iyi olabilir ya da daha seçici olunabilir. hocam hocam diye sinefil bir eski youser var. telefonu eskilerin hepsinde vardır. bence ondan rica etsin, efendi ve yardım sever de bir genç arkadaş. her neyse, onun yerinde olsam 100-150 filmlik bir liste rica ederim ondan mutlaka izlenmeliklerden. yardımcı olup hazırlayacağını sanıyorum. en azından iş partnerinde numarasının olduğunu kesin biliyorum.
  8. çok kibardır kendileri. tam bir centilmendir.
  9. kendisini nasıl da bilir, ruhsuzdur. (bkz: #189663)

    bir zülüf daha geldi, yok mu arttıran, hehe :)
  10. kendisine şöyle seslenmek istediğim mod :
    "çeker gibi bakma hançeri kından,
    seninde canını yakan bulunur.
    senin de bir zalim gelir hakkından,
    sana da bir kurşun sıkan bulunur."