• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
şahsiyet
alzheimer hastası bir adamın işlediği seri cinayetler konu ediliyor. dizinin yönetmenliğini onur saylak, senaristliğini hakan günday’ın üstleniyor. başrollerinde ise haluk bilginer, cansu dere, metin akdülger, şebnem bozoklu, necip memili, hüseyin avni danyal, müjde ar gibi isimler yer alıyor.


  1. sadece ilk bölümü izledim. ilk izlenim olarak çok güzel bir dizi olacak gibi. pek özenti bir durumda göremedim.
    özentilik "desperate house wife'dan çalıntı olan adı önemsiz dizi" yada avlu ve benzeri dizilerde oluyor. bu dizi için şu dizinin türk versiyonu diyebileceğiniz bir dizi var mı?

    haluk bilginer zaten döktürmüş, diğer oyuncularda özellikle yaşlı olanlar gayet iyi oynuyor.
    ben beğendim merakla takip ederim artık. sadece bu dizi çok uzarsa konu sarpa sarabilir, kısa bir dizi olması lazım. en fazla 2 sezon.
  2. saat 16:42 itibari ile bitirmekle sıcağı sıcağına yorum yapmak istediğim şahsiyetli dizi.

    onur saylak’ı severdim ama bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyordum açıkçası. bu ne güzel bir emek, bu ne güzel bir hiciv, böylesine ders vermek, toplum yaralarına deşerek parmak tutmak.hem görsel hem de içerik olarak bayıldım. senaryosu, kurgusu, göndermeler, ince dokunuşlar...oyuncuların hepsi tek tek şahaneydi. haluk bilginer en iyi işlerinden birini yapmış doğrusu. onur saylak lütfen bu ve benzeri projelerden bizi mahrum etme.
  3. haluk bilginer ne büyük oyuncu bee