1. dünyanın en büyük mikro işlemci, tv paneli, telefon üreticisi devasa şirket. yıllık ciroları 302 milyar dolar, çalışan sayısı 490 bin bunların. samsung mobile'den pek hazzetmesem de adamlar dünya ekonomisine çok fazla katma değer katan, yüzbinlerce insanın ekmek kapısı.

    edit: samsung fashion bile olduğundan mahsus çeşitli kanalına açmıştım başlığı ama boyle de yanlış sayılmaz.
  2. başlık muhtemelen moderasyon tarafından teknoloji kanalına taşınır ama yine de bu dursun burada şimdilik.

    bilgisayarım da telefonum da samsung. performans açısından fena değiller. ama şu bir gerçek ki dış kasaları çok dayanıksız. ya adi malzemeden yapılıyor ya da benim elimdeki modeller çok düşük modeller.
  3. android dünyasında kim ne derse desin tek başına lider olan, akıllı telefon dünyasında da apple ile yarışı önde götüren teknoloji devi.^:fanboyum evet^
  4. teknik servislerine ekranı kırık tablet için uğradım fiyat verdiler anlaştık sonrasında ise ürünü yapamayacaklarına dair mesaj attılar ve mesaj 2 gün içinde ürününüzü alın şeklinde bitiyordu. tableti almaya gittik durumu sordum tabletin neden onarılmadığını felan önce sıvı teması vardır dendi kesinlikle sıvı teması yok dedim ve denen şu zaten ekranın maliyeti tabletten pahalı neyse uzatmadık çıktık. kimlik fotokopisi de alındı onu da açıklayamadılar. daha sonra ise firma çağrı merkezini aradım durumu anlattım ve servisle görüşün biz servise müdahale edemiyoruz. teknik servisten anlayanlar kendileri de zarar vermiş olabilir ürüne dedi. servis fişinde numaramın 3. kişilerle paylaşılacağı belirtiliyordu ve bunu numaranın paylaşılmasını istemiyorsanız çağrı merkezi ya da samsung webe belirtin deniliyordu. çağrı merkezinde durumu belirttim 3. şahıslarla numaramın paylaşılmasını istemiyorum dedim ve denen cevap bizim öyle uygulamamız yok, numaranız paylaşılmıyor dendi sonuç bugün telefona reklam yağmaya başladı.