1. bir milliyetçi olarak takıldığım noktadır. madem bu kadar iktidar karşıtı var, neden hala akp başta?

    not: akp'li değilim.
    gunez
  2. makarna yerken balkon konuşması izlemekle meşgul olabilirler
  3. şaşıracak bir şey yok. bir zamanlar bir akp vekilinin de dediği gibi, eğitim seviyesi düştükçe akp'nin oyu artıyor. e tabi eğitim seviyesi düştükçe teknoloji kullanma oranı da azalıyor. akp'nin oy aldığı kesim kırsal kesim. zaten bunu bildikleri için seçim sistemini kendilerine göre değiştirdiler. köylerde kullanılan oyları bile şehirden çıkacak vekilleri belirleyen merkez oylarına kattılar hatırlarsanız.

    tanım ; akp'nin kendisine hedef kitle olarak eğitim seviyesi düşük, gazete dergi okumayan, internetten bihaber olan kesimi seçmesi sonucu oluşan durum.
  4. gayet normal olan durumdur. akp'ye oy veren halk kesimini internet kullanımından bi'haber vea 2-3 cümleyi bir araya getirip konuşamayacak onu geçtim yazamayacak insanlar oluşturuyor. bunun aksi olan istisnaları ise internet ortamında çok az görebiliyoruz.
    (bkz: düşünülürse bulunabilir)
    mert
  5. dünyanin hicbir yerinde liderler secim ile iktidara gelmezken, türkiyede bunun tersi oldugunu zannedenlerin, kafalarinin almadigi durum.

    bkz. dünyanin hicbir yerinde basin özgürlügü olmamasi.
  6. asıl tam tersinin olduğunu düşünüyorum. kesinlikle her yerde daha fazlalar. siz hiç iktidar yanlılarının sayfalarına girdiniz mi, deli bir propaganda var orda. adamlar durmaksızın çalışıyor. sen muhalif olarak sosyal medyada eleştiri yapıyosun ya öyle bir ağ kurmuşlar ki anında ensenizde bitiveriyorlar.

    geçenlerde karaman'daki olaydan sonra bir tweet attım. ama hiçbir şekilde ama net hiçbir şekilde akpyi karalayan ya da siyasi bir cümle dahi değil. hemen bir akit geldi işte chp zamanında şöyleydi, akp şöyle de biz sonuna kadar arkasındayız da. tamam trol bu bariz ama adamların o kadar gözü dönmüş ki ne yazıldığını dahi önemsemiyorlar, okumamış ne anlama geldiğini bile anlamamış ve saldırıyor. bunu meslek edinmiş, böyle programlanmış.

    yani demem o ki, hem seçimleri kazanıp hem de en ufak eleştiriye dahi katlanamayan her türlü ortamda çoğalıp organize olup muhalifleri sindirmeye çalışanlar onlar.
  7. twitterda yüzlerce aktroll hesabı varken mantıksız olan görüş, özellikle bayan hesaplarında güzel açık bir kadın profil resmi oluyor ve erkek akçılar rtweet manyağı yapıyor bu hesapları.
  8. sosyal sörkıl diyorum sadece ^:social circle^ . facebook profilinde twitterda takip ettiklerin sadece tanıdığın bildiğin konuştuğun, düşüncelerini beğendiğin yada beğenmesen de tiksinmediğin insanlar. o insanların paylaşımlarına bakıyorsun, o insanların anketlerine oy veriyorsun.. sonra sonuç istediğin gibi çıkınca "e öyleyse nasıl gerçek seçimde tam tersi çıkıyor" oluyor..

    malum partiye oy veren, o görüşü göt kılı olmak pahasına savunan, işi artık futbol taraftarlığı boyutunda yaşayan insanları bulmak için köy kahvesi gezmeye gerek yok. o görüşte olduğunu bildiğiniz bir bireyi ve onun takip ettiği siteleri facebook gruplarını ve twitter hesaplarını takip edin yeter. durumun vehametini anlamak adına yani.
  9. fakir toplum uzerinden ilerledikleri icin. sosyal medya ne bilmez bunun kitlesi. dolayisiyla makarna ekmek devam ederler.

    halki fakir ve egitimsiz birakip oy toplamanin yansimasidir.